Monica Bîrlădeanu, o adevărată apariție ca jurat la iUmor!

Ultima actualizare:

Monica Bîrlădeanu este cel de-al patrulea jurat iUmor, astfel că plecarea actriței din Vlad la Antena 1 a devenit oficială, după cum Click! a anunțat, în urmă cu o lună. Venim cu detalii despre proiectele viitoare ale actriței.

Monica Bîrldeanu, noul jurat iUmor. Sursa foto: Antena 1
Monica Bîrldeanu, noul jurat iUmor. Sursa foto: Antena 1

Monica Bîrlădeanu este cu adevărat o apariție și a reușit să facă o carieră înfloritoare în actorie. Vedeta din Vlad a renunțat la Pro TV pentru o colaborare cu Antena 1, iar prima ei apariție va fi la iUmor, în calitate de jurat, cel de-al patrulea în această emisiune, cu Delia, Cheloo și Bendeac.

„Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, așa încât, în momentul în care a venit invitația de a mă așeza la masa juriului o ediție, am primit-o cu un mult entuziasm.”, a declarat jurata-surpriză.

Monica Bîrlădeanu este ancorată în mai multe proiecte la Antena 1, iar iUmor este unul dintre show-urile în care va face cu adevărat spectacol. Click! a avut dreptate, iar vedeta este printre cele mai importante personalități mutate de la Pro TV la Antena 1.„Am primit cu multă bucurie oferta Antenei 1 de a mă alătura echipei lor și deja mă simt ca într-o mare familie. Lucrăm împreună și la alte proiecte fabuloase, pe care abia aștept să vi le împărtășim în curând.", a mai declarat actrița.

Monica Bărlădeanu, o adevărată apariție la Antena 1
Monica Bărlădeanu, o adevărată apariție la Antena 1

Monica Bârlădeanu este din Iași, iar debutul în televiziune la făcut la B1TV. Acrtița a fost și model, însă a activat, în mare parte, ca vedetă TV.  Ea a debutat ca și prezentatoare a emisiunii "La Strada", de la B1. S-a iubit cu Bobby Păunescu, iar după sfârșitul relație nu s-a mai afișat cu nimeni la braț. De altfel, vedeta a prezentat cu succes Ferma vedetelor, de la Pro TV. Apariția în Vlad i-a adus un maxim de publicitate.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
index (31) jpg
image png
netflix pixabay jpg
Banner Dan Alexa
image png
carmen tanase colaj instagram jpg
bianca si robert de la insula iubirii 2 jpg
x factor foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net