Monica Bîrlădeanu se mută la Antena 1? Actrița din "Vlad" și-ar fi încheiat conturile cu PRO TV

Vedetele de televiziune sunt în perioada transferurilor. Startul l-a dat Dan Negru, care s-a mutat de la Antena1, la Kanal D. Dan nu e însă singurul prezentator de calibru care a făcut schimbări la locul de muncă. Click! a aflat că o vedetă de top a plecat de la Pro TV și este în negocieri avansate cu cei de la Antena 1. Ar fi vorba despre nimeni alta decât Monica Bârlădeanu.

Monica Bârlădeanu
Monica Bârlădeanu

Se aude prin târg că fermecătoarea actriță Monica Bîrlădeanu (43 de ani), interpreta Carlei din "Vlad", și-ar fi încheiat conturile cu PRO TV odată cu terminarea filmărilor pentru serialul respectiv. Sursele Click! spun că actrița nu a semnat un alt contract pentru vreun serial și nici nu va juca într-o producție nouă, la PRO TV.

"Nu va juca și nici prezentatoare al vreunui show de televiziune nu va fi. Se aude că Monica ar fi primit propunerea de a face parte dintr-un juriu al unei emisiuni de televiziune. Nu avem detalii despre acest proiect, însă orice este posibil", spun, pentru Click!, surse apropiate vedetei de televiziune.

Până când o vom revedea pe micul ecran, frumoasa actriță se ocupă cu diverse ședințe foto, cu un workshop de actorie și cu diverse ieșiri cu prietenii. Monica își ține la curent fanii de pe Instagram cu toate schimbările din viața și cariera ei.

Monica Bârlădeanu a debutat la B1 TV

Monica Bârlădeanu s-a născut la Iași și este o Săgetatoare veritabilă. Și-a dorit pe rând să devină doctor, actriță și avocat, dar visul ei cel mare a fost dintotdeauna să lucreze în televiziune. Monica a fost de multe ori aproape de acest domeniu, mai ales când avea roluri în reclame, pășind deseori în platoul de filmare. Atunci a prins, de fapt, gustul pentru televiziune.

Iar toate aceste apariții televizate în spoturi publicitare i-au dat Monicăi un și mai mare imbold să lupte pentru a-și atinge visul. Fost model, tânăra a debutat ca și prezentatoare a emisiunii "La Strada", de la B1 TV, show care i-a oferit Monicăi ocazia realizării visului său și posibilitatea de a se descoperi pe sine.

Mama și cei doi frați ai săi i-au fost întotdeauna alături și au sprijinit-o în tot ceea ce Monica a ales să facă. A lucrat ca asistent marketing la Editura “Polirom”, în 2003 prezenta emisiunea TV "Viața în direct", împreună cu Dan Tudor, în 2004 prezenta spectacolul estival "Extravacanzza", după care pleacă la Los Angeles, unde urmează cursuri de actorie. Începe o carieră îca actriță și joacă în seriale precum "Lost" și "Nip/Tuck". În 2018 prezintă reality-show-ul "Ferma vedetelor", de la Pro TV iar apoi intră în proiectul "Vlad".

     Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net