Monica Bârlădeanu, dezvăluiri indecente despre scenele de amor din "Vlad”: "Le propun înainte să mă pipăie"

17 aprilie 2021
image
Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits, partenerul ei din "Vlad"foto: Facebook

La 42 de ani, Monica Bârlădeanu face furori în scenele pasionale, în care este deseori distribuită de către regizori. Ea a povestit picanterii de la filmările mai delicate din timpul serialului "Vlad", de la PRO TV.

De-a lungul timpului, frumoasa moldoveancă a avut parte de multe astfel de roluri de femeie fatală, în filme. Unul dintre acestea a fost chiar în serialul „Vlad”, difuzat de Pro TV, unde a jucat personajul Carla Dumitrache, ea devenind amanta lui Ştefan Dragomir, personaj interpretat de Andrei Aradits (47 de ani).

Monica a vorbit deschis, în cadrul unui podcast, despre scenele picante de sex cu actorul Andrei Aradits și nu numai. „De obicei când avem de filmat scene de sex e ciudat, pentru că partenerii mei sunt p... ați pe ei. Dar le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze. Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei! Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat in timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire”, a declarat Monica Bârlădeanu, la podcastul „S-a și râs cu Mincu, Maria Popovici și Banciu”.

image
Monica Bârlădeanu este amanta lui Andrei Aradits în

“Am crezut ca am Covid! Am făcut test zilnic”

Monica Bârlădeanu a tras o sperietură groaznică săpătâmâna trecută, când a crezut să este infectată Covid. Actrița a fost chinuită de o răceală și a rămas în izolare acasă, de teamă să nu fie infectată. A făcut teste zilnic, însă până la urmă rezultatul a fost negativ. „Mi-am anulat mai multe filmări, am făcut test zilnic. Până la urmă a reieșit că sunt negativă. Sunt psihopată cred! Am mâncat la greu usturoi, doar ca să văd dacă mai am gust și miros”, a mai spus Monica Bârădeanu.

Citește și:

Monica Bârlădeanu și-a readus la viață un văr aflat în comă, după ce i-a citit Psalmii: «La Psalmul 35 a deschis ochii»

Monica Bârlădeanu „Cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea“

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardasian (1) jpg
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg