INTERVIU Monica Bârlădeanu, cel mai provocator rol din viaţa ei! Cum arată actrița, costumată în albină

Ultima actualizare:

    Monica Bârlădeanufoto: Instagram
Monica Bârlădeanufoto: Instagram

Cea mai mare provocare pentru frumoasa Monica Bârlădeanu (42 ani) a fost la lansarea grilei de toamnă a Pro TV-ului. Miercuri a avut loc un super show la studiourile Kentauros Media, acolo unde ProTV a prezentat toate producţiile şi emisiunile care vor fi difuzate din această toamnă. Actrița a rezistat, cu stoicism, îmbrăcată într-un costum de albinuță.

Amfitrionul evenimentului a fost nimeni altul decât Pavel Bartoş, iar lângă el, pe scenă s-a mai aflat o…albinuţă, o vedetă îmbrăcată într-un costum de la Masked Singer România. Invitaţii, majoritatea jurnalişti şi vedete ProTV, au fost invitaţi să ghicească şi să voteze vedeta din spatele măştii. Cu toţii se gândeau că ar fi putut fi Inna. Surpriza a fost însă când s-a dezvăluit identitatea celebrei albinuţe, aceasta fiind de fapt frumoasa actriţa Monica Bârlădeanu, care joacă în serialul "Vlad". Reporterii Click! au aflat cât de greu i-a fost vedetei să stea îmbrăcată preţ de aproape 3 ore în acest costum, în care s-a deghizat cu ocazia evenimentului organizat de ProTV.

  • Click! Monica, cum a fost şi cum ai suportat costumul de albinuţă pe care l-ai îmbrăcat acum, pentru lansarea grilei de toamnă ProTV?

Monica Bârlădeanu: Nu o să te mint! A fost extraordinar de greu. A fost cred că cel mai provocator rol pe care l-am jucat vreodată. Nu am respirat practic cât am stat pe scenă. Se respiră foarte greu îmbrăcată aşa.

  • Cât timp ai stat îmbrăcată cu costumul de albinuţă pe tine?

Păi dacă show-ul a durat 2 ore, hai să zicem că o oră şi jumătate eşti cu costumul pe tine,  sunt vreo 30 şi ceva de minute de materiale filmate care au fost difuzate...Mai durează şi până îl îmbraci şi te aranjezi. Deci aproape aproape 3 ore... Vreau să îţi spun că am tot respectul pentru cei care fac asta. Mi se pare că te solicită într-adevăr şi fizic şi emoţional pentru că treci prin panică, trebuie să gestionezi şi chestia asta şi atacurile de  anxietate şi mai ales dacă ai şi o niţică claustrofobie, treci prin tot felul de stări, respiraţia se încălzeşte, îţi abureşte viziera şi nici nu mai  vezi nimic.

  • Ai rezistat eroic…

Da, am rezistat!


    Monica Bârlădeanu în costumul albinuțeifoto: Instagram
Monica Bârlădeanu în costumul albinuțeifoto: Instagram
  • Am înţeles că nu ai plecat în nicio vacanţă pentru că nu ai avut timp de aşa ceva, deoarece munceşti nonstop!

Da, pentru că filmăm ultimul sezon din Vlad, terminăm în octombrie, dar când o să am două săptămâni comasate, libere, poate atunci o să pot pleca.

  • Dar atunci când te vei putea relaxa, ce destinaţie vrei să alegi pentru o mică escapadă?

Drept să îţi spun aştept să iasă Grecia din codul roşu. M-aş duce undeva să stau la soare, dar  nu foarte departe de casă, pentru că dacă cumva e nevoie de mine la filmări, să  pot să ajung într-o zi acasă.

  • Care a fost cel mai tare moment din Vlad pentru tine, din ipostaza ta de actriţă în această super producţie?

Urmează în acest sezon. În acest sezon cred că i se întâmplă Carlei toate lucrurile, cele mai intense momente pe care le-a trăit practic în toate aceste sezoane se întâmplă în sezonul 4.

  • Deci cam la ce să ne aşteptăm aşa, din ceea ce se poate spune, bineînţeles?

La emoţii extreme! Cred că trebuie să vă aşteptaţi să moară personaje, să se iubească, să se nască nişte poveşti neaşteptate, e ultima sută de metri în care totul devine mult mai intens, şi iubirea şi răzbunarea, nevoia de a avea un deznodământ satisfăcător pentru toată lumea care s-a uitat 4 sezoane la noi.

  • Ce trucuri de frumuseţe ai moştenit sau învăţat de la mama ta?

Am foarte multe reţete de măşti, de exemplu o mască pentru oprirea căderii părului. E  cea mai eficientă pe care eu am încercat-o vreodată şi care e de la mama şi o fac acasă. Este o mască cu ulei de ricin, gălbenuş de ou şi o linguriţă de miere. Crede-mă, funcţionează, nu există nicio rată de eroare cu această mască!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net