Sexy și la 50+! Vedetele de peste Ocean și-au etalat siluetele la plajă

Canicula de zilele acestea le-a făcut să renunțe la haine! Îmbrăcate doar în costume de baie, celebrele Carla Bruni (54 de ani), Demi Moore (59 de ani) și Courtney Love (58 de ani) au oferit un spectacol cu siluetele lor impecabile.

Carla Bruni se află în vacanță cu soțul ei. Foto: Profimedia
Carla Bruni se află în vacanță cu soțul ei. Foto: Profimedia

Carla Bruni: „Fac eforturi mari pentru a rămâne atât de slabă”

Cântăreața italo-franceză Carla Bruni se află într-o vacanță de lux pe iaht, în Marea Mediterană, în apropiere de insula Formentera, alături de soțul ei, fostul președinte francez Nicolas Sarkozy (67 de ani) și de prietenul lor foarte bun, actorul francez Christian Clavier (70 de ani).

Citește și: Totul despre mariajul Carla Bruni-Nicolas Sarkozy: „Dacă m-ar înşela, i-aş tăia gâtul în somn“

Mama a doi copii, Giulia (10 ani) și Aurelien (21 de ani), Carla arată incredibil de bine și este lipsită de inhibiții. Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, artista, care are o avere de 12 milioane de dolari, a profitat de soare și a făcut plajă în toate pozițiile, pe puntea iahtului.

Vezi și: Cum arată fiica „fără chip” pe care Nicolas Sarkozy o are cu Carla Bruni. Giulia are opt ani şi nu are voie să apară în public

Nu este o întâmplare că arată așa de bine. Recent, ea a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Madame Figaro că muncește din greu pentru a se păstra în formă: „Fac eforturi mari pentru a rămâne atât de slabă: două ore de sport pe zi și o dietă sănătoasă. Fac în general pilates și bicicletă eliptică.“

Demi Moore mai are puțin și face 60 de ani

Demi Moore a pozat sexy în costum de baie. Foto: Instagram
Demi Moore a pozat sexy în costum de baie. Foto: Instagram

Demi Moore se laudă și ea cu o siluetă fără cusur, chiar dacă mai are puțin și face 60 de ani. Este mama a trei copii deja mari: Rumer (33 de ani), Scout (31 de ani) și Talullah (28 de ani), însă a rămas la fel de frumoasă ca în tinerețe. Starul de la Hollywood a fost fotografiat recent într-un costum de baie negru croșetat, cu un decolteu adânc.

Află și: Demi Moore, mesaj adorabil de ziua lui Bruce Willis. Cei doi au locuit împreună în timpul pandemiei

Ședința foto a fost realizată pentru colaborarea ei cu linia de costume de baie Andie Swim. Demi, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a mărturisit că nu îi este teamă să îmbătrânească.

„Nu mă definește un număr! Când mă gândesc la bunica mea, la 60 de ani ea părea într-un fel deja resemnată să fie bătrână. Dar eu nu sunt așa. Mă simt, în multe feluri, mai vie și mai prezentă ca niciodată”, a spus ea pentru revista americană People.

Te-ar putea interesa și: Apariție fantastică! Mila Kunis și Demi Moore, împreună: „Avem multe în comun”

Courtney Love și-a păstrat silueta din tinerețe

Courtney are un tonus de invidiat. Foto: Instagram
Courtney are un tonus de invidiat. Foto: Instagram

Courtney Love a fost și ea recent la plajă, unde și-a etelat corpul tonifiat, într-un costum de baie înflorat, format din două piese. Vedeta se află în vacanță în Italia, pe insula vulcanică Ischia.

Citește și: Chitara lui Kurt Cobain, vândută pentru 6 milioane de dolari! Faima și decăderea solistului Nirvana, mort la 27 de ani

Artista americană și-a păstrat tonusul și spune că nu a apelat la intervenții estetice. „Să o duci bine e cea mai mare răzbunare”, a scris Courntey Love pe Instagram.

Vedeta are o fată, din relația cu regretatul muzician Kurt Cobain, Frances (29 de ani). A strâns de-a lungul carierei sale o avere de 100 de milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net