Bonnie și Clyde a muzicii rock! Cele mai controversate povești de iubire încheiate tragic

Ultima actualizare:

Serialul “Pam&Tommy”, cel care aduce în fața telespectatorilor povestea controversată de iubire dintre Pamela Anderson și basistul formației Motley Crue, a creat un val de indignare la doar câteva zile de la lansare. Serialul abundă în scene interzise minorilor, iar nuditatea excesivă este prezentă.

Tommy Lee și Pamela Anderson Sursă foto: Profimedia
Tommy Lee și Pamela Anderson Sursă foto: Profimedia

Tommy Lee și Pamela Anderson

Cu toate acestea, Pamela Anderson și Tommy Lee nu au fost singurii din industria muzicii care au trăit o iubire tumultoasă. Iată alte povești la fel de interesante, din păcate unele dintre ele, cu final tragic.

Pamela Anderson și Tommy Lee s-au cunoscut la o petrecere, în luna decembrie a anului 1994. S-au căsătorit în 1995, după doar patru zile petrecute împreună în Cancun. Mariajul lor a durat foar trei ani și a ajuns la final când basistul s-ar fi întors acasă și, aflat sub influența alcoolului, ar fi agresat-o pe Pamela.

În cei trei ani de iubire, certurile aprige și împăcările pasionale au fost la ordinea zilei, după cum a povestit chiar Pamela Andreson, cu mai multe ocazii. Cel mai cunoscut moment al cuplului, rămâne însă caseta cu scene din intimitate care a fost furată de electricianul lor și a fost vizionată de mii de oameni din întreaga lume.

Sid Vicious și Nancy Spungen

Una dintre cele mai cunoscute povești de iubire rămâne cea a basistului Sex Pistols, Sid Vicious și a lui Nancy Spungen. Relația lor a evoluat rapid și s-a încheiat cu adevărat tragic.

El s-a născut în Marea Britanie și a fost crescut de o mamă dependentă de heroină. Ea, într-o familie modestă din Philadelphia. Nancy a fugit de acasă la vârsta de 17 ani și a îmbrățișat viața de groupie, călătorind peste tot în lume pentru a fi alături de artiștii preferați.

Nancy și Sid s-au întâlnit și au pornit împreună pe un drum sinuos care i-a adus în mormânt pe ambii dintre ei înainte să împlinească 22 de ani.

Nancy și Sid s-au cunoscut în anul 1977, când Sid era deja vedeta grupului Sex Pistols, nu pentru capacitățile sale artistice, ci pentru comportamentul haotic pe care îl avea și replicile acide pe care le oferea cu fiecare ocazie. Nancy a încercat să obțină atenția solistului Johnny Rotten, dar atunci când acesta a respins-o și-a concentrate atenția asupra lui Sid.

Basistul a fost fermecat de personalitatea ei vulcanică și de impulsivitatea care o caracteriza pe Nancy. Împreună s-au adâncit în consumul de heroină, iar ultimele luni din viața americancei le-au petrecut într-o cameră a hotelului Chelsea din New York, consumând substanțe interzise.

Dat afară din Sex Pistols și neavând putere de a se împotrivi propriilor dependențe, Sid Vicious s-a adâncit în consumul de droguri. Pe 11 octombrie 1978, Sid a înghițit nu mai puțin de 30 de analgezice și s-a aflat în stare comatoasă pentru tot restul nopții, în timp ce diferite figuri din hotel participiau la patrecerea organizată de el și iubita sa. Dimineața de 12 noiembrie a fost una cumplită pentru Sid. S-a trezit și a descoperit imagini desprinse dintr-un film de groază.

Iubita sa zăcea fără viață pe podeaua băii. El a sunat la poliție pentru a cere ajutorul și a fost suspectat că ar fi fost cel care i-ar fi curmat viața lui Nancy Spungen, aplicându-I o lovitură de cuțit în zona abdomenului.

Sid a fost închis pentru o perioadă de timp, mama sa a plătit pentru cauțiune, însă moartea lui Nancy și incapacitatea de a-și explica ce s-a întâmplat în noaptea tragică l-a împins să recurgă la o decizie extremă. Eliberat din închisoare în dimineața de 2 februarie 1979 și ajuns acasă alături de familie și prieteni, Sid a petrecut în compania lor. Înainte de a se retrage în dormitor și-a injectat o doză, care s-a dovedit a-i fi fatală, de heroină.

Kurt Cobain și Courtney Love

Kurt Cobain şi Courtney Love s-au cunoscut la începutul anilor 1990, iar relaţia lor a fost una turbulentă, marcată de consumul excesiv de droguri şi de alcool. Cei doi muzicieni s-au căsătorit pe 24 februarie 1992, iar fiica lor, Frances Bean Cobain, s-a născut pe 18 august 1992.

Courtney şi Kobain au dus o viaţă marcată de excese, iar artistul s-a lăsat atras în mrejele femeii care trăia doar pentru a sfida şi şoca opinia publică. Dependenţa de heroină pe care Kurt deja o avea a devenit şi mai gravă atunci când în viaţa sa a intrat ca o tornadă Courtney Love. 

Petreceau zile în şir în casă, ascultând muzică, fumând continuu şi aflându-se într-o stare letargică provocată de consumul de heroină, asemena unei versiuni moderene a cuplului Sid și Nancy.

Fanii Nivana nu au privit-o cu ochi buni pe Cortney, mulți dintre ei fiind de părere că aceasta se face vinovată pentru moartea lui Kurt.

Solistul a fost găsit fără viață, în propria casă, în luna aprilie 1994, după ce și-a pus capăt zilelor folosind o pușcă de vânătoare. Alături de trupul său, anchetatorii au găsit un bilet de adio pe care Kurt l-a adresat prietenului său imaginar din copilărie, pe nume Boddah,

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net