Scenele de sex din "Pam & Tommy" au creat isterie în întreaga lume. Imagini explicite cu românul Sebastian Stan

Ultima actualizare:

Unele relații rămân în memoria publicului chiar dacă protagoniștii și-au spus adio. Un exemplu este controversata poveste de dragoste dintre actrița Pamela Anderson și toboșarul Tommy Lee, membru al formației Motley Crue.  

Sebastian Stan și Lily James aduc pe micile ecrane o poveste de dragoste controversată
Sebastian Stan și Lily James aduc pe micile ecrane o poveste de dragoste controversată

Serialul Pam&Tommy a fost lansat în data de 2 februarie, iar telespectatorii trebuie să se aștepte la nuditate excesivă, consum abuziv de alcool și substanțe interzise, dar și multe scene interzise minorilor.

Serialul încearcă să realizeze o radiografie a relației pe care cei doi au avut-o. Așa cum era de așteptat, accentul cade asupra celebrei casete cu scene sexuale pe care cuplul a realizat-o într-o vacanță. 

Sebastian Stan joacă rolul celebrului rocker, iar actrița Lili James o portretizează pe Pamela Anderson. Serialul abundă în scene nud, iar actorii au apelat la mici artificii pentru a-și proteja intimitatea. Lily James a purtat o pereche de sâni falși, din silicon, iar Sebastian Stan a apelat la o proteză, tot din silicon, pentru zona genitală. 

Serialul ilustrează câteva momente care au avut loc în cuplul celor doi, însă adaugă și povești care nu s-au petrecut în realitate. În una dintre secvențe, telespectatorii îl pot vedea pe Tommy Lee, aflat sub influența substanțelor interzise, purtând o discuție cu propriile organe sexuale despre dragoste și femeile care i-au ieșit în cale de-a lungul timpului. 

Pamela Andreson și Tommy Lee, un cuplu atipic 

Pamela Anderson și Tommy Lee s-au cunoscut la sfârșitul anului 1994, iar în 1995 s-au căsătorit după o excursie de trei zile în Cancun. Relația lor a fost presărată cu stupefiante, consum excesiv de alcool, apariții publice bizare și picanterii sexuale. Tocmai pasiunea lor pentru astfel de lucruri le-a creat probleme.

În anul 1995, un electrician a furat din casa lor o casetă pe care se afla înregistrarea unei partide de sex pe care au avut-o aflați fiind într-o escapdă romantică. Cei doi l-au dat în judecată, au cerut daune de peste 10 milioane de dolari, însă caseta a fost văzută de sute de oameni din întreaga lume. 

După doar trei ani de relație, timp în care au devenit părinții a doi băieți, Pamela și Tommy și-au spus adio. Pamela a decis să divorțeze de tobosar în urma unui scandal monstru. Actrița l-a acuzat pe soț de agresiune și a pus punct relației. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el