Demi Moore, mesaj adorabil de ziua lui Bruce Willis. Cei doi au locuit împreună în timpul pandemiei

Demi Moore nu a uitat de ziua de naștere a fostului soț care a împlinit 67 de ani. Actrița i-a transmis așa cum știe ea cel mai bine, pe un ton amuzant, cele mai bune gânduri. Urarea pe care i-a făcut-o public a fost foarte apreciată de admiratorii celor doi actori. 

Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în anul 2000 Sursă: Gettyimages
Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în anul 2000 Sursă: Gettyimages

Sâmbătă, actrița în vârstă de 59 de ani a postat pe Instagram o poză cu Willis. Ea a scris în dreptul imaginii: „La mulți ani, Bruce! Mulțumesc pentru familia noastră mixtă". În imagine, foștii parteneri de viață se află în casă, îmbrăcați lejer, zâmbind la cameră. 

Fanii au fost impresionați de instantaneu și și-au manifestat aprecierea pentru modul în care Demi și Bruce au reușit să rămână buni prieteni după divorț, deși actorul și-a refăcut viața alături de altă femeie cu care are un copil în vârstă de nouă ani. 

Bruce Willis a sărbătorit ziua de naștere acasă la fosta soție Sursă: Instagram Demi Moore
Bruce Willis a sărbătorit ziua de naștere acasă la fosta soție Sursă: Instagram Demi Moore

Cu toate acestea, imaginea cu cei doi actori nu este una surprinzătoare pentru fanii fostului cuplu. Este știut faptul că Bruce și Demi au rămas foartee buni prieteni după ce au pus capăt mariajului de 13 ani în urma căruia au rezultat cele trei fiice ale lor.

Citește și: Ce sexy arată Demi Moore la 58 de ani

Bruce este o prezență frecventă în casa fostei soții. Mai mult decât atât, actorul a petrecut o bună perioadă de timp alături de Demi și cele trei fiice ale lor în perioada pandemiei. Totul cu acordul actualei soții a lui Bruce, care are numai cuvinte de laudă la adresa lui Demi. 

În timpul carantinei, Bruce și Demi au distribuit imagini în care apar îmbrăcați în pijamele asortate, alături de fetele lor și iubiții tinerelor. Așa cum era de așteptat, instantaneul a făcut deliciul publicului, iar unii dintre internauți au îndrăznit să speculeze că iubirea dintre Bruce și Demi nu este de domeniul trecutului. 

Vezi și: Bruce Willis și Demi Moore din nou împreună 

Bruce este un tată foarte implicat și găsește întotdeauna timpul necesar pentru a-și împărți atenția celor patru fiice pe care le are. Este adevărat că toți cei trei copii pe care îi are alături de Demi sunt deja mari: Rumer are 33 de ani, Scout, 30 de ani, iar Taluulah, mezina cuplului Moore-Willis a împlinit pe 3 februarie 28 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
banner ⁠Antonela Patrut png
image
actualitate.net
image
actualitate.net