Apariție fantastică! Mila Kunis și Demi Moore, împreună: „Avem multe în comun”

Ultima actualizare:

Mila Kunis și-a unit forțele cu fosta soție a bărbatului ei, Ashton Kutcher, Demi Moore, pentru a realiza o nouă reclamă. ”Avem multe în comun”, a glumit Mila.

Amândouă sunt elegante în rochii negre captură video
Amândouă sunt elegante în rochii negre captură video

Mila Kunis (38 de ani) și-a unit forțele cu fosta soție a bărbatului ei, Ashton Kutcher (43 de ani), Demi Moore (59 de ani), pentru o reclamă destinată promovării companiei de Internet AT&T Fiber. Asta deși aceasta din urmă a dezvăluit nu demult că actorul nu i-a fost credincios în timpul căsătoriei, într-o carte autobiografică.

Două femei frumoase

Demi a fost măritată cu Ashton din 2005 până în 2013. În filmul reclamei, cele două frumoase femei se văd făcând comentarii nostime, inclusiv legate de legăturile lor cu același bărbat, Kutcher. Ambele au ținute elegante, de culoare neagră, și plete negre. Este imaginată o reuniune de liceu în care se așteaptă desemnarea ”celui mai admirat elev”.

Ashton s-a cuplat cu Mila după ce s-a despărțit de Demi Foto: Profimedia
Ashton s-a cuplat cu Mila după ce s-a despărțit de Demi Foto: Profimedia

”Avem multe în comun”

Potrivit scenariului, Atât Mila, cât și Demi se așteaptă să primească mult râvnitul titlu. ”Nu am cum să fiu eu. Habar nu aveam că am făcut același liceu”, spune Demi. Amândouă ratează titlul, ceea ce o face pe Mila să zică: ”Avem multe în comun”. Cea mai admirată elevă e desemnată o anume Anna Gomez, care, deși e cinefilă, nu le recunoaște pe celebrele actrițe, care îi înmânează trofeul și flori.

Au făcut același liceu

Reuniunea de liceu nu a fost reală, însă Mila Kunis și Demi Moore chiar au făcut același liceu, dar nu în același timp, în promoții diferite. Mila a fost partenera lui Ashton Kutcher în serialul ”Anii '70”. Ei au început să aibă o relație după ce el s-a despărțit de Demi. S-au logodit în februarie 2014. În prezent au doi copii, o fetiță, Wyatt, de 7 ani, și un băiețel, Dimitri, de 5 ani.

Sunt în termeni buni

Deși Demi a scris în cartea ei dezvăluiri dure despre conviețuirea sa cu Ashton, ei continuă să aibă relații bune, iar Mila este de asemenea în termeni buni cu Demi. Demi Moore are o avere de 200 de milioane de dolari, Mila Kunis și Ashton Kutcher au împreună în conturi 275 de milioane de dolari. Fosta și actuala soție a lui Ashton Kutcher au devenit colege.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net