Talullah Willis, operată de urgență! Ce a pățit fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis

Ultima actualizare:

Fiica mijlocie a actorului Bruce Willis și a celebrei actrițe Demi Moore a ajuns de urgență la spital. Cum se simte în prezent, după o operație care a ajutat-o să respire profund, pentru prima dată, după ani întregi de chin. 

Tallulah Willis este fiica mijlocie a lui Bruce și a lui Demi Moore Sursă: Gettyimages
Tallulah Willis este fiica mijlocie a lui Bruce și a lui Demi Moore Sursă: Gettyimages

Talullah este fiica mijlocie a lui Bruce Willis și a lui Demi Moore. Zilele trecute, tânără a ajuns în cabinetul medicului din cauza unei probleme de sănătate care îi crea dificutăți de multă vreme. O deviație de sept o împiedica pe Tallulah să respire corespunzător. Intervenția a fost un real succes, iar Tallulah le-a dezvăluit fanilor că este mai fericită ca oricând pentru că poate respira, în sfârșit, normal, conform Ok!Magazine. 

Bruce Williams este un tată foarte implicat

Bruce Willis și Demi Moore au divorțat în anul 2000 după treisprezece ani de mariaj. Cei doi sunt părinții a trei fete: Rumer, Tallulah și Scout. Deși separarea lor a fost una care a creat controverse la vremea respectivă, legătura dintre Bruce și Demi a rămas una foarte bună, foștii soți petrecând mult timp împreună. În perioada pandemiei, Bruce Willis a locuit o perioadă alături de Demi și fiicele lor, totul petrecându-se cu acordul actualei soții a starului de la Hollywood. 

De altfel, Bruce nu ratează niciun eveniment important din viața fiicelor sale, fiind un tată foarte implicat. Adesea distribuie imagini în care apare alături de acestea și nu ratează ocaziile de a se mândri cu fiicele sale. 

Scout Willis a creat un val de reacții după ce s-a lansat în lumea muzicii

Tallulah, fiica mijlocie a actorilor, s-a aflat de multe ori în atenția presei de peste Ocean datorită atitudinii nonconfirmiste. În utima perioadă însă a fost eclipsată de sora sa, Scout, care în încercarea de a-și descopera latura artistică a filmat un videoclip în care a apărut nud!

Scout este pasionată de muzică și în toamna anului 2021 a lansat o melodie compusă de ea. Protagonista videoclipului, Scout, apare în clip fără haine și se mișcă senzual. Deși videoclipul nu a fost primit prea bine de către internauți. Demi Moore i-a adresat felicitări fiicei și continuă să o încurajeze pentru a-și îndeplini aspirațiile. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net