Theo Rose și Anghel Damian nu se mai ascund! Regizorul și-a susținut iubita la gala din Râmnicu Vâlcea

Ultima actualizare:

Joi seară, 22 septembrie, a avut loc Romanian Music Awards - Gala de decernare a premiilor industriei muzicale româneşti, la Râmnicu Vâlcea, şi a fost prezentată de Theo Rose şi Dorian Popa.

Click! a fost acolo şi a surprins vedetele pe BlueCarpet, împreună cu Ana Morodan şi Zarug care au comentat ţinutele artiştilor.

Covorul roșu, înlocuit cu unul albastru

Deşi în mod tradiţional intrarea la show se făcea pe clasicul covor roşu, de data aceastea s-a făcut pe cel albastru - iar vedetele au trecut prin faţa noastră şi n-au scăpat nedescusute. 

Cea care a atras toate privirile a fost Loredana Groza (52 de ani). Lori a fost din nou diva supremă, extravangantă cum o ştim, aducându-ne aminte de serialul „Regina”, unde a şi jucat, datorită accesoriilor pe care le purta atât pe cap, cât şi pe corp. Cerceii mari o scoteau în evidenţă mai ales că solista a purtat o ţinută neagră, strălucitoare şi sexy, prin care şi-a expus trupul bine lucrat la sala în ultimii ani.

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri după despărțirea de Anghel Damian: „Reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă!”

Prezentatoare evenimentului, Theo Rose (25 de ani), a plecat cu limuzina de la hotel într-o rochie de prinţesă, cu o fustă imensă care era să nu intre în maşină. Pe cap a purtat o şapcă cu ţinte. Solista, acum şi actriţă şi jurată la „Vocea României”, şi-a făcut apariţia la braţul noului ei iubit, Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, în care apare și Theo Rose.

Pată de culoare a serii a fost Naomi Hedman, fosta concurentă „X Factor” şi iubita lui Florin Ristei. Fermecătoarea solistă a combinat culoarea neagră cu accesorii strălucitoare şi un mini de zile mari. Şi un zâmbet pe măsură, că doar era la un evenniment cu ştaif, cu covor albastru şi multe vedete. Cei doi iubiţi s-au sorbit din priviri şi au fost mereu veseli şi jucăuşi!

Ana Baniciu, strălucitoare!

Şi Ana Baniciu, care de ceva timp cânta cu DJ Project, a întors toate privirile datorită ţinutei decupate în faţă, în partea de jos şi plină de accesorii strălucitoare. Simpatica solistă a cam tremurat de frig, însă a meritat pentru că a primit o mulţime de aprecieri din partea celor din jur.

Lora a fost super sexy pe scena Romanian Music Awards. Artista a concertat, cu o fustă super mulată şi decupată pe picior, demonstrând că nu are pic de celulită.

Nici Ştefania lui Speak nu s-a lăsat mai prejos! Întotdeauna, Ştefania  poartă ţinute unice, fără cusur, ea optând tot pentru o ţinută de culoare neagră, o rochie scurtă, cu ciorapi gen portjartier frumos accesorizaţi!

Citește și: Întâlnire de gradul zero! Ca-n „Clan”, Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose, în aceeași încăpere!

Cea mai cool apariţie masculină a avut-o Emilian, solistul cu cea mai fulminantă evoluţie din ultimii ani. El a optat pentru un costum roz din cap până în picioare cu care a atras toate privirile. Şi Ana Morodan a excelat pe covorul albastru, alegând să poarte o capă de culoare roz, pe care a asortat-o la pantofii roz cu pietricele. Poate că a fost una dintre norocoasele care nu a simţit atat de tare frigul de afară!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net