Ana Baniciu, zeița litoralului! Senzuală, în bikini, s-a lăsat pozată de iubitul ei

Ultima actualizare:

Ana Baniciu este mai hot ca o zi de vară! Asta demonstrează ultimele imagini pe care le-a postat pe contul de social-media direct de pe plajă. Cântăreața s-a pozat într-un costum de baie minuscul, ce îi arăta corpul perfect tonifiat și pielea arămie, care o făceau să arate precum o adevărată zeiță a litoralului.

image

Solista a poposit la mare, pentru o scurtă vacanță, iar prezența ei a aprins imaginația și a încins atmosfera, mai dihai decât soarele arzător. Ana Baniciu a profitat de ocazie pentru a-și etala trupul superb, lucrat intens la sală, cu abdomen sculptat și coapse senzuale. Solista a purtat un costum de baie din două piese, iar bikinii erau atât de decoltați, încât ai crede că la un val mai puternic ar putea rămâne în costumul Evei. 

Ana Baniciu s-a răsfățat din plin pe litoral și a petrecut momente superbe, dovadă și zâmbetul ștrengar, care îi conferă alura de divă. Desigur Ana Baniciu nu este femeie care să plece singură la mare, ci a fost păzită tot timpul de iubitul ei, care și-a însușit și rolul de fotograf în timpul vacanței, că deh, așa se întâmplă când iubita este vedetă. 

Ana Baniciu vrea un duet cu tatăl ei

Ana Baniciu a avut o perioadă foarte prielnică cu multe proiecte frumoase care au fost pe sufletul blondinei de 29 de ani. Unul dintre acestea a fost colaborarea pentru filmul de animație «Gașca Animăluțelor» unde și-a împrumutat vocea unuia dintre personaje. 

Cu toate acestea, visul neîmplinit al Anei Baniciu, este un duet cu celebrul ei tată, folkistul Mircea Baniciu. Cântăreața a declarat în exclusivitate pentru Click! că abia așteaptă să înregistreze o piesă cu tatăl ei.

«M-am gândit de când m-am născut la o piesă cu tatăl meu. Vorbiți și cu el să îl convingeți, să își facă timp. El e ocupat. Și, să ne punem odată la treabă!» a mărturisit Ana Baniciu pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net