Motiv de sărbătoare în familia Loredanei! Artista și-a celebrat mama: «N-ai încetat sa mă inspiri!»

Ultima actualizare:

Loredana Groza a celebrat azi ziua de naștere a mamei sale, acre a împlinit frumoasa vârstă de 77 de ani. Lori și-a exprimat dragostea și recunoștința față de cea care i-a dat viață prin intermediul social-media unde a postat un mesaj emoționat alături de o fotografie de colecție alături de mama sa. 

loredana groza si sotul 7 webp

Pentru Lori, ziua de 7 septembrie a fost una deosebit de specială. Mama cântăreței a împlinit 77 de ani, iar Loredana nu a ezitat să-și arate dragostea. Artista a dorit să împărtășească și fanilor bucuria de a-și a-și sărbători mama, așa că Lori i-a transmis pe social-media un mesaj plin de emoție și a postat și o fotografie superbă alături de aceasta. 

Fotografie le surprinde pe Loredana și pe mama acesteia într-o ipostază adorabilă, zâmbind fericite că împărtășesc clipe memorabile împreună. Poza a fost făcută în comuna Căbești, chiar în grădina bunicile, locul unde artista a copilărit. 

«La Multi Ani Mama!!! 77 de ani pe 7 septembrie!!! Sa fie cu noroc si sanatate!! Ai fost si ramai invatatoarea mea! N-ai incetat sa ma inspiri si sa-mi arati ce e bun si ce cale sa urmez in viata !In poza asta suntem in ograda bunicilor mei , la Cabesti, unde am copilarit si am invatat ce inseamna munca de mica! Iti multumesc Mama! Te iubesc», a scris artista pe contul de social media. 

De ce nu vrea Loredana ca fiica ei să se lanseze în showbiz

Loredana Groza, 52 de ani, este una dintre artistele veterane ale scenei românești, reușind să rămână mereu actuală în ciuda trendurilor mereu în schimbare. Cântăreața este căsătorită cu Andrei Boncea și împreună au o fiică, Elena, în vârstă de 24 de ani. Deși fata Loredanei este o tânără superbă, ce și-ar putea construi o carieră de succes în showbiz, artista a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că nu și-ar dori ca fiica ei să-i calce pe urme. 

„Nu! Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei și dacă vrei să fii în top trebuie să faci sacrificii. Premiile pe care le câștig sunt măgulitoare pentru cariera mea. După 36 de ani de când am câștigat premiul cel mare la Festivalul de la Mamaia, să rămân în topul publicului, este incredibil.

Nu aș fi crezut niciodată. Se pare că nu a fost întâmplătoare acea recunoaștere și că am încercat cu fiecare album, moment, fiecare apariție să fiu peste ce am fost și să nu-mi dezamăgesc fanii. Este complicat, dar asta a fost motorul pentru mine.

Indiferent de cât m-a costat. Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez la un film în frig, am stat acolo. M-am sacrificat pentru artă și nu-mi pare rău.

E și greu, dar și frumos. Când auzi aplauzele, că sunt emoționați în fața ta, dar că poți să-i schimbi pe muzica ta, să-i faci să facă dragoste pe muzica ta, să facă copii. Am primit atâtea poze de la oameni care au făcut asta pe muzica mea. Ce poți să ceri mai mult de la viață?'' a declarat Loredana Groza, pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net