Mama lui Theo Rose, primele declarații despre nunta juratei de la ”Vocea României” cu Anghel Damian

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Theo Rose (25 de ani) face parte dintr-o familie unită, iar părinții o susțin necondiționat. Nina Diaconu, mama juratei de la ”Vocea României”, a făcut primele declarații despre relația fiicei sale, o posibilă nuntă, dar și despre cel mai frumos eveniment din viața ei: bucuria de a fi mamă.

Nina Diaconu, mama lui Theo Rose, primele declarații despre nunta, relația și sarcina artistei

Așa părinți să tot ai! Theo Rose a fost binecuvântată cu o viață perfectă, căci are o familie care îi este alături de mică și care a sprijinit-o în toate momentele vieții, este pe val pe plan profesional, și-a găsit marea dragoste și urmează să devină mamă.

Citește și: Decizia Irinei Rimes a stârnit controverse la Vocea României! Smiley: «Mi se pare nedrept!»

Acum, că toată lumea știe că Theo Rose este gravidă și în câteva luni urmează să devină mamă, toți se întreabă dacă Anghel Damian și cântăreața se căsătoresc. Despre acest detaliu ne-a povestit însuși mama artistei, care susține cuplul indiferent de hotărârea pe care o ia în privința acestui aspect.

Iată și: Theo Rose, momente fierbinți cu Denis Hanganu! „Să nu se uite tata la episodul 9 din Clanul că e... vaaai!”

„Nu am discutat cu ei despre nuntă, pentru că este strict problema lor. Noi, ca părinți, trebuie să avem mintea deschisă, să gândim deschis, nu mai trăim vremurile care erau acum o sută de ani. S-au schimbat lucrurile, au evoluat, s-au modernizat! Important este ca ei să fie bine. În rest, totul se face în timp și cu calm. Dacă este să fie nuntă bine, dacă nu, asta este, ce e dat de la Dumnezeu o să se întâmple.”, a spus Nina Diaconu pentru Click!

Mama lui Theo Rose, fascinată de Anghel Damian

Un băiat atât de inteligent nici nu avea cum să nu știe cum să-și cucerească soacra. Haideți să nu dăm vina pe IQ-ul mare, căci despre Anghel Damian se știe că a obținut punctaj de 154 la testele de inteligență, pentru că știm că regizorul din ”Clanul” este un băiat cu mult bun simț, educat și foarte politicos. Actorul i-a intrat rapid în grații și mamei lui Theo Rose.

„Ne bucuram de aceste momente frumoase alături de ei. Este incredibil ce se întâmplă. Theo este bine și se bucură de această perioadă frumoasă din viață ei. Anghel Damian este așa cum nu am mai văzut până acum. Un băiat înțelept, cu un rost în viață, este o persoană caldă și plăcută, este absolut minunat. I-am și zis că este ceva ce nu vezi tot timpul! Pe lângă asta, el este foarte responsabil cu fiica mea. Este ceva ce noi nu am mai văzut. Are grijă de ea să nu se obosească prea mult, să îi fie bine. O iubește și o protejează la fiecare pas.”, a mai declarat Nina Diaconu, pentru Click!.

Click! spune

Anghel Damian și Theo Rose s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului ”Clanul”. El regizor, ea actriță. Între cei doi s-a înfiripat rapid ceva. S-au îndrăgostit pe loc, deși amândoi erau în relații de mulți ani. Theo era cu cuplată de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul lui nea Mărin, iar Anghel avea o relație de 9 ani cu Lia Bugnar. 

După ce și-au dat seama că se plac, ambii s-au despărțit de partenerii lor și au format un cuplu rapid. A fost o dragoste ca în povești, ca în romanele pe care le citim cu sufletul la gură, căci după doar patru luni, Theo Rose a rămas însărcinată. Anghel Damian va fi tătic, iar jurata de la ”Vocea României” o mămică tânără și cu o viață plină de iubire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net