Decizia Irinei Rimes a stârnit controverse la Vocea României! Smiley: «Mi se pare nedrept!»

Ultima actualizare:

Nici nu a început bine proba duelurilor la Vocea României, că Irina Rimes a generat un val de critici după reprezentația a două concurente din echipa ei, Magda Suciu și Alexandrina Vlad. Mentora Irina Rimes a fost aspru criticată atât de Tudor Chirilă, cât și de Smiley și Denis pentru concurenta pe care a mizat.

image

Show-ul Vocea României a ajuns la etapa duelurilor, unde jurații Tudor Chirilă, Smiley și Theo Rose, Irina Rimes și Denis vor tria jumătate dintre concurenți și îi vor păstra doar pe cei care consideră că merită să meargă mai departe. 

Controversă la Vocea României, după evoluția a două concurente din echipa Irinei

Reprezentația a două concurente din echipa Irinei Rimes a fost subiect de polemici între jurați. Deși Magda Suciu și Alexandrina Vlad au avut o prestație bună, Tudor Chirilă, Smiley și Theo Rose dar și Denis au înclinat mai mult către Magda, pe care au considerat-o ca fiind mai convingătoare pe scena de la Vocea României

Singura care nu a împărtășit opinia celorlalți jurați a fost chiar mentora fetelor, Irina Rimes, artista fiind de părere că Alexandrina Vlad este cea care s-a făcut mai bine remarcată din punct de vedere vocal. 

Smiley, Denis și Tudor au criticat-o pe Irina Rimes

Această decizie i-a atras critici Irinei chiar din partea juraților. Tudor Chirilă i-a atras atenția colegei că a fost neinspirată în decizia ei, iar Smiley a fost cel mai vehement afirmând că a făcut o decizie «nedreaptă»

«Antrenorii trebuie să aleagă cine a cântat mai bine, mi se pare ușor nedrept să aleg pe cel cu care îmi este mie mai ușor să lucrez.» a menționat Smiley apropo de gestul Irinei Rimes, față de concurentele de la Vocea României

Denis de la The Motans a fost și e de părere că Irina Rimes nu a fost echidistantă în alegerea ei. 

«Eu tot pe Magda aș fi ales-o, clar. Cred că a contat mai mult pentru Irina prima impresie de la audiții, cred că de acolo Irina a început să fie neechidistantă față de fete.», a menționat Denis.

Irina Rimes și-a motivat alegerea spunând că ceea ce a făcut ea a fost o strategie de a le ține pe ambele concurente în competiție. 

«Când am făcut alegerea, strategia era cea pe care am adoptat-o de la început să țin două voci bune în concurs, știam că dacă nu o aleg pe Magda unul dintre colegii mei o va alege. Știam că dacă o aleg pe Alexandrina, Magda va merge mai departe.» a precizat Irina Rimes.

Jurații care i-au mai oferit o șansă Magdei

Singura șansă a Magdei Suciu de a mai rămâne în competiție, a fost dacă unul dintre jurați ar fi ales-o în echipa sa, ceea ce s-a și întâmplat. Smiley și Theo Rose au considerat că Magda mai are multe de dovedit pe scena de la Vocea României așa că au cooptat-o sub îndrumarea lor. 

«Visul meu este să ajut oamenii. Cred că muzica este universală și este și universul meu în același timp. Dar pentru a ajuta trebuie să fii ajutat. Poate oferind un deget, sau o mână cuiva, poți să-i dai șansa să-și deschidă brațele pentru și mai mulți oameni.» a spus Magda cu emoție în glas, convingându-i pe Smiley și Theo Rose să îi mai ofere o șansă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net