Elena Unc, transformare uluitoare după "Vocea României". Nu mai o recunoști după ce a slăbit 24 de kilograme

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dragostea pentru muzica face minuni, iar un bun exemplu este și simpatica solistă Elena Unc, a cărei poveste ați auzit-o la "Vocea României", unde a interpretat o melodie românească. După apariția în show-ul de talente, cântăreața s-a ambiționat și s-a transformat cu totul: a dat jos 24 de kilograme.

elena unc jpeg

Poveștile unor oameni pot deveni subiecte de filme sau de cărți. Acesta este și cazul Elenei Unc, o solistă cu voce de privighetoare, din Arad, oraș în care face și muzică.

Tânăra, care a trecut prin multe drame emoționale, s-a ridicat, precum pasărea Pheonix, din propria cenușă.

S-a înscris la "Vocea României", emisiune la care a participat în urmă cu trei luni, însă nu a reușit să primească votul juraților. Cu toate astea, ea a fost cua devărat o apariție, are deja fani care o urmăresc și care speră să nu renunțe la dragostea pentru muzică, lucru care a făcut-o să îți schimbe stilul de viață.

Elena Unc a mers la nutriționist și a reușit să slăbească 24 de kilograme. Ea a discutat cu un specialist în domeniu chiar din timpul show-ului de la Pro TV, iar după ce a ieșit din concurs a slăbit serios.

Elena Unc a slăbit 24 de kilograme cu ajutorul unui nutriționist

„Am cerut ajutorul unui om minunat, nutriționist și doctor pe nume Roșca Vlad. La Vocea cântăream 104 kg. Vlad Roșca m-a ajutat să slăbesc peste 20 de kg, în primă vază, după care încă 4 kilograme. Călătoria mea continuă în acest sens până la ziua mea, care este pe 10 decembrie, obiectivul fiind să dăm jos 58 de kilograme.

Programul său de remodelare corporală te scoate din zona de confort și te așează în munca la nivel conștient cu tine. E revelator, e magic. După o luptă foarte puternică pe care am dus-o ani la rând cu kilogramele, am decis să nu mai lupt, ci să fac ceea ce este de făcut pentru ființa mea. Sunt recunoscătoare că e arădean de-al meu, iar recunoștința pe care i-o port e infinită", spune solista.

Elena Unc a slăbit 24 de kilograme
Elena Unc a slăbit 24 de kilograme

Elena Unc, proiecte muzicale pe bandă rulantă!

„Pentru mine urmează un start nou, proiecte noi, atât cu Clasa de Canto Elena Art pe care eu și logodnicul meu, Ștefan Banu, o conducem, cât și cu mine ca artist. La nivel de echipă, față de anul trecut, a fost nevoie să facem unele schimbări și reînnoiri. Am lăsat trecutul în urmă și am ales oameni noi în viața noastră, la fel ca noi, cu aceeași vibrație.

Pregătim la Arad un Concert de colinde, care va avea loc la început de Decembrie. De asemenea, zilele acestea voi intra în studiou, iar alături de producătorul nostru Cosmin Lupan, cel cu care am colaborat pentru piesa "Floarea Soarelui", vom da startul unei noi piese și unui șir lung de colaborări. Duminica, în 16 Octombrie, a avut loc Gala Filmului Ultimul Baranov, regizat de prietenul nostru, regizorul Dan Merișca. Și eu, și Ștefan am avut bucuria să jucăm în acest film, iar experiența trăită a fost unică.

De asemenea, am mai primit un rol superb din partea regizorului arădean Ovi Naghy, cel care în această vară a avut pe marile ecrane din Cinema City în peste 7 orașe, filmul Anturaj. Prin urmare, și ca actriță mă veți vedea, nu doar ca artistă.”, a declarat Elena Unc, pentru Click!.

Cum a fost pentru Elena Unc interpretarea de la Vocea?

„Cât despre experiența de la Vocea României, vă mărturisesc că e o trăire care îmi va rămâne veșnic în inimă, e unică. Echipa de producție mi-a realizat momentul minunat. Mi-au înțeles povestea, ne-au lăsat și pe mine, și pe Ștefan să ne exprimăm liber, fiind foarte respectuoși și empatici cu povestea noastră.

Mă consider binecuvântată că am trecut și prin această experiență. Mulți oameni din orașul nostru ne recunosc și vin să ne felicite. Ba mai mult, mi se spune "of inimioară, ești minunată"! Ce poate fi mai frumos de-atât?” ne-a mai spus solista.

Cine e Elena Unc?

În urmă 20 de ani, Elena se numea Emma, era la început de drum și lucra cu artiștii din vremea respectivă. S-a bucurat de succes, era tânără, frumoasă, ca multe fete de vârsta ei. Însă nu s-a gândit vreodată că va trece prin iad, așa cum a povestit.

„De-a lungul carierei mele muzicale am obținut mai multe premii, precum cel de la Ploaia de Stele, un concurs de la TVR prezentat de Cosmin Cernat. Am fost semifinalistă, iar el, practic, mi-a deschis mutarea mea la București, proiectul Emma, colaborarea cu Adrian Ordean (ASIA) și Vali Stoian și tot ce a urmat. Viața mea a bătut filmul. Acum, privind în urmă, zâmbesc și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate aceste lecții, m-au făcut mai puternică", a declarat Elena, pentru Click!

Fosta concurentă de la Vocea României, o viață plină de drame

„Ani la rând m-am învârtit într-un cerc al suferinței. A doua mea căsnicie s-a desfășurat în orașul îngerilor, la Los Angeles. Am fost căsătorită cu un om atât de sărac sufletește, iar întâmplarea a făcut că el să fie milionar. Însă nici eu, nici sufletul meu nu am fost de vânzare.

Astfel că, după ani de lecții, de despărțiri și împăcări, am luat decizia de a reveni în România și de a lăsa în urma mea această experiență. Cât am fost împreună, în jur de 7 ani, fostul meu soț era gelos, mi-a interzis să cânt, iar eu, supusă și iubitoare, l-am ascultat și am căzut atât de jos, desprinzându-mă de mine și de tot ceea ce sunt.

Până într-un moment când am plecat fără a mă mai uita în urmă, deși eram pe jumătate "moartă", obosită de tot. Am atras de această relație nu din iubire, așa cum credeam, ci pe fondul traumelor din copilărie. Fără a căuta vinovați sau vină, acest om a încercat să se răzbune pe plecarea mea și pe faptul că nu mai doream relația.”, a mai declarat artista.

Elena Unc: „Alcoolul m-a adus atât de aproape de moarte"

„Divorțul a fost imposibil de greu. Nu a vrut să-mi trimită propriile lucruri, iar verbal m-a hărțuit de la distanță, mizând pe sensibilitatea mea. Nimic nu m-a înduplecat să mă întorc, iar din 2014 am luat-o de la zero în Arad. Am trecut printr-o depresie severă, ajunsesem să fiu dependentă de alcool.

La un moment dat, m-am oprit și din a preda canto. Suferința singurătății și a traumelor din trecut m-au împins și mai mult către alcool. Credeam că astfel mă alin, credeam că tot ceea ce mă doare va trece și, într-o clipă, mă voi afla în lumea fericirii. Alcoolul m-a adus atât de aproape de moarte, un pas mai era până acolo. La un moment dat ajunsesem dependentă și de medicamente, le amestecam. Credeam că viața mea se va sfârși în suferință. Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi și nu îmi ajungea ca să mi potolesc anxietatea și durerile sufletești.", a povestit Elena despre drama cumplită prin care a trecut.

Salvată de un preot, la un centru de dezalcoolizare

„Dar Dumnezeu a avut un alt plan cu mine. Mă aflăm la fundul sacului, mă simțeam părăsită, durerea se multiplica, eram pierdută. Dar am ajuns într-un Centru de tratare a dependenților, Centrul Izvorul Tămăduirii din Bacău. Acolo am stat timp de patru luni și am urmat un program unic de terapie prin credință, Cei 12 Pași ai Transformării.

Părintele Liviu Burlacu, alcoolic abstinent și el, alături de a sa echipă de terapeuți, m-a ajutat să-mi conștientizez traumele, mi-a arătat că există o cale a vindecării, credință și Dumnezeu și m-a făcut să înțeleg că dependența de alcool e o boală.

De aproape 3 ani sunt vindecată, pentru mine alcoolul nu mai există. Ba, mai mult, acolo am învățat să-mi accept și să-mi vindec trecutul. Vindecată fiind, tot de aproape trei ani de zile sunt într-o relație cu Ștefan Banu, care e omul alături de care cunosc, evoluez și cresc pe toate planurile. Împreună formăm o echipă", spune Elena.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net