Elena Unc și Ștefan Banu s-au întors la centrul de dezalcoolizare, acolo unde a început povestea lor de dragoste

Ultima actualizare:

    Elena Unc și Ștefan Banu, alături de părintele de la centrufoto: Facebook
Elena Unc și Ștefan Banu, alături de părintele de la centrufoto: Facebook

Zilele acestea am aflat că solista Elena Unc și managerul ei, Ștefan Banu, s-au reîntors la Bacău, la Centrul de tratare a dependențelor, Izvorul Tămăduirii, acolo unde ei au renăscut din propria cenușă și unde s-au cunoscut. Cei doi ne-au spus povestea lor de dragoste, în exclusivitate, și acum ne-au împărtășit și această experiență.

Cu iubire și bucurie, din dragostea de a împărtăși experiența vindecării lor, Elana și Ștefan au simțit să se întoarcă "acasă" cu daruri și să-i viziteze pe cei aflați la dezintoxicare, în procesul vindecării, spre a le întări credința că există viață după dependență, prin puterea vie a exemplului lor. Elena și Ștefan ne-au mărturisit câteva din trăirile pe care le-au avut acolo.

Elena Unc și Ștefan Banu, susținere pentru cei care luptă cu dependențele

„Am venit la centru cu o bucurie fără margini, dorind să le aducem fraților și surorilor noastre darul împărtășirii vindecării noastre, puterea că prin credința în Dumnezeu noi am reușit. E atât de important pentru cei aflați în acest proces de vindecare să știe că sunt iubiți, că cineva se gândește la ei, că nu sunt singuri. Părintele, cu întreaga sa echipă, le oferă cel mai bun context de vindecare, însă prezența noastră acolo a întărit acest mesaj. Noi am trecut prin Programul de Terapie Minesota-Cei 12 Pași ai Transformării și am ascultat cu sfințenie învățătura pe care ne-a dat-o părintele și echipa sa de terapeuți și consilieri. În urma acestei întâlniri am luat cu noi chipurile lor luminoase, bucuria revederii și a comunicării care a fost un dar fără margini", a declaart Elena pentru Click!


    Elena și Ștefan, acum trei ani, la centrul
Elena și Ștefan, acum trei ani, la centrul

„Am fost primiți cu brațele deschise de către părintele și întreaga echipă", ne-a spus și Ștefan. "Din suflet și fără de condiții am simțit a le dărui dragilor noștri de acolo un motiv cu adevărat de a merge înainte. Noi am reușit și, din adâncul Pământului, am revenit la lumină, dacă noi am putut, cu siguranță, prin răbdare, perseverență, muncă interioară, voință și deschidere spre ajutor, fiecare poate fi biruitor. Din păcate, clauza de confidențialitate nu ne-a permis să facem fotografii cu semenii noștri de acolo, însă am luat cu noi în suflet chipurile lor și magia timpului petrecut împreună", ne spune Ștefan.


    Elena Unc, Ștefan Banu și părintele Liviu Burlacufoto: Facebook
Elena Unc, Ștefan Banu și părintele Liviu Burlacufoto: Facebook

În această misiune de a aduce bucuria unor oameni aflați în suferință, am fost ajutați de o mână de oameni cu suflet mare, oameni de bine din Arad, care au fost alături de noi și care doresc să rămână anonimi, printre care se află și o artistă cu identitate româno-americană. Cu iubire și bucurie le suntem recunoscători. Frumusețea acestei întâlnirii a fost magică. Dumnezeu să le dea puterea vindecării. Pentru noi, Centrul Izvorul Tămăduirii Bacău înseamnă acasă, înseamnă Familie, înseamnă un Părinte drag și un Mentor care, cu iubire, ne-a ajutat să ajungem aici și să trăim o viață liberă și frumoasă pe toate planurile", ne-a mai mărturisit Ștefan. Se pare că așa cum se spune, viața bate filmul, iar povestea celor doi îndrăgostiți e una foarte complexă.

Elena și Ștefan s-au îndrăgostit la centrul de dezaalcolizare

Elena Unc, cântăreața care ne-a povestit, în exclusivitate, că ajunsese să bea un litru de votcă pe zi, ca să-și vindece rănile sufletului, și-a întâlnit logodnicul, pe Ștefan Banu, într-un centru unde se trata dependența. Amândoi ne-au povestit prin ce iad au trecut, în lupta lor cu demonii alcoolului, cum s-au regăsit și cum s-au îndrăgostit. Acum sunt un cuplu și în muzică, pentru că Ștefan e managerul Elenei.

Citește și:

Drama solistei Elena Unc, după o căsnicie de coșmar: «Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi». Cum s-a salvat din "iad"

EXCLUSIV Elena Unc, poveste de dragoste la dezalcoolizare. Cine e bărbatul care a salvat-o de demonii alcoolului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net