Show-ul Vocea României, demontat: „Ipocrizie, incultură, nefirescul la suprem. Mecle inexpresive”

Ultima actualizare:

Show-ul Vocea României a fost pus la zid de un personaj legendar din lumea radio. Andrei Partoș, vocea Costineștiului de altădată, a explicat tot ceea ce-l deranjează la celebra emisiune de la Pro TV.

Emisiunea de la Pro TV, criticată dur. Foto: Facebook Vocea României
Emisiunea de la Pro TV, criticată dur. Foto: Facebook Vocea României

Realizatorul emisiunii Psihologul Muzical de la Radio Romania Actualitati spune că Vocea României „e obosită, chinuită... greu de înghițit”.

În vârstă de 73 de ani, legenda radio are cuvinte dure la adresa unui show atât de popular în românia. „Ipocrizie, demagogie, reacții absolut aiurea, incultură, mecle inexpresive, nefirescul la suprem”, a scris Andrei Partoș pe o rețea de socializare.

Cunoscutul om de radio oferă și câteva exemple care l-au deranjat, iar de critici nu scapă nici cântăreața Irina Rimes.

Andrei Partoș, mesaj dur despre Vocea României: „E obosită, chinuită...greu de înghițit”

Andrei Partoș - Foto Facebook
Andrei Partoș - Foto Facebook

„VOCEA ROMÂNIEI? GREU DE ÎNGHIȚIT. Ipocrizie, demagogie, reacții absolut aiurea, incultură, mecle inexpresive, nefirescul la suprem. Ba mai mult, o fetiță de 17 ani cântă o piesă Rimes, care e în juriu și o face mai bine ca ”vedeta”, dar care nu se întoarce. Văd zeci de ediții din alte țări cu Vocea.

Cea de la ProTV e obosită, chinuită...greu de înghițit. Muzica pe care o aud, nu spune nimic. Cum adică ai ales o piesă care nu e de voce? Păi concurenții vin direct din stradă și se pun pe cântat? Lipsa competiției teve îi face pe producători să creadă că fac ceva nemaipomenit. No more!

P.S. L-am văzut pe Claudiu Mirică, revenit după 11 ani de absență din țară. A cântat în franceză pentru că trăiește la Paris. Un moment plăcut, ușor patetic. Jurații nu știau franceză. Dar trăiesc intens cu accentul moldovenesc. Claudiu a ajuns în echipa lui Denis (The Motans). Da, îți trebuie curaj pentru a merge la o astfel de emisiune, dar nu pentru că ar fi nivelul ridicat”, a scris Andrei Partoș pe pagina sa de Facebook.

Foarte interesant: Anunțul care a întristat pe toată lumea: „Plec de la Vocea. Nu voi mai apărea din următorul sezon”

Născut la Brașov, Andrei Partoș, în vârstă de 73 de ani, a devenit o legendă după ce a încins atmosfera în Costineşti în anii comunismului. DJ-ul anilor ’70-’80 a reuşit, într-o perioadă în care cenzura era la ordinea zilei în viața culturală, să creeze o stare de libertate în Staţiunea Tineretului.

„Pentru tinerii de atunci, atmosfera conta. Atmosfera în care ascultai muzică şi ştirile la radio de la 9.00 până la ora 18.00, apoi se mergea la discotecă, la Ring. Erau patru sau cinci discoteci în staţiune. Fundalul sonor era compus numai din piese bune, aflate în topuri”, povestea Andrei Partoș, într-un interviu pentru Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net