Anunțul care a întristat pe toată lumea: „Plec de la Vocea. Nu voi mai apărea din următorul sezon”

Ultima actualizare:

Cel mai longeviv antrenor al show-ului „The Voice" își va lua adio de la emisiunea transmisă de NBC, odată cu începutul sezonului 23. În plus, celebrul show TV va întâmpina câteva figuri noi.

Anunțul care a întristat pe toată lumea. Foto: Facebook Vocea
Anunțul care a întristat pe toată lumea. Foto: Facebook Vocea

Sezonul viitor al emisiunii „Vocea” va fi ultimul pentru Blake Shelton, a dezvăluit NBC într-o declarație făcută marți, 11 octombrie. Chance the Rapper și fostul membru al trupei One Direction, Niall Horan, urmează să se alăture ca antrenori pentru prima dată.

Celebra Kelly Clarkson va completa echipa în noul sezon, care urmează să debuteze în primăvara anului viitor, conform CNN.

Vezi și: Gwen Stefani şi Blake Sheldon s-au căsătorit! Nunta a avut loc departe de privirile curioșilor

De ce se retrage Blake Shelton din show-ul „The Voice” după 23 de sezoane

„Mă lupt cu acest lucru de ceva vreme și am decis că este timpul să mă îndepărtez de «The Voice»", a spus Shelton, într-o declarație, prin intermediul televiziunii americane care difuzează show-ul.

„Acest spectacol mi-a schimbat viața din toate punctele de vedere în bine și se va simți mereu ca acasă pentru mine”, a adăugat acesta.

Shelton i-a mulțumit special soției sale, Gwen Stefani, pe care a cunoscut-o în emisiune, menționând, de asemenea, „legăturile care vor ține o viață" cu prezentatorul Carson Daly, dar și cu fiecare dintre colegii antrenori alături de care a lucrat de-a lungul anilor.

Poate te interesează: Cum s-a schimbat viaţa lui Liviu Teodorescu după «Vocea». Ce-și dorește în viitorul apropiat

Blake Shelton nu va mai participa la „The Voice”

În vârstă de 46 de ani, Blake Shelton este o figură emblematică a emisiunii. Vedeta a fost un pilon principal al show-ului încă de la începuturile emisiunii, din 2011.

Ca antrenor, Blake a obținut opt victorii în emisiune. Totodată, acesta a antrenat, 15 artiști ale căror melodii au ajuns pe locul 1 în topul iTunes Top Songs.

Sezonul 22 din The Voice este în plină desfășurare, iar, alături de Shelton, din juriu fac parte Gwen Stefani, Camila Cabello și John Legend.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net