Gwen Stefani şi Blake Sheldon s-au căsătorit! Nunta a avut loc departe de privirile curioșilor

Ultima actualizare:

    Ceremonia a  fost organizată  la ferma din  Oklahoma a lui  Blake Shelton
Ceremonia a fost organizată la ferma din Oklahoma a lui Blake Shelton

Au reuşit într-un final să îşi ducă la bun sfârşit planurile! Gwen Stefani, 51 de ani, şi Blake Sheldon, 45 de ani, au făcut nuntă la cort. Cei doi şi-au unit destinele la ferma lui Shelton, din statul american Oklahoma, şi au amenajat un cort alb unde să îşi primească rudele şi prietenii.

Nunta anticipată în urmă cu aproape o lună printr-o postare care lăsa de înţeles că au oficiat cununia civilă s-a desfăşurat în prezenţa unui număr redus de invitaţi. Gwen şi Blake s-au îndrăgostit în 2015 în timp ce filmau pentru emisiunea ”Vocea”, difuzată de postul de televiziune NBC.


    Gwen şi Blake,  cuplaţi din 2015
Gwen şi Blake, cuplaţi din 2015

La vremea respectivă, amândoi erau proaspăt divorţaţi: Blake a divorţat în iulie 2015 de Miranda Lambert, cea de a doua soţie, după patru ani de mariaj, iar Gwen a încheiat mariajul de 13 ani cu Gavin Rossdale, după ce acesta din urmă a înşelat-o cu dădaca celor trei copii ai lor. La eveniment au venit părinţii lui Gwen, Dennis Stefani şi Patty Flynn, care au confirmat pentru presa americană că Blake şi Gwen s-au căsătorit civil cu o lună înainte de eveniment. Kingston, 15 ani, Zuma, 12 ani, şi Apollo, 7 ani, copiii lui Gwen, au jucat un rol important în cadrul ceremoniei şi i-au condus pe miri în faţa preotului care le-a unit destinele.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png