Gwen Stefani s-a măritat în secret? Ce ar fi dat-o de gol pe solistă


    Poza în care scrie ”S-a măritat”Foto: Instagram
Poza în care scrie ”S-a măritat”Foto: Instagram

Cântăreața Gwen Stefani s-a măritat în secret? Diva în vârstă de 51 de ani a apărut cu un inel cu diamante care pare verighetă.

Gwen Stefani, 51 de ani, a fost pozată recent cu un inel cu diamante care pare verighetă, dând naștere la zvonuri că s-a măritat în secret cu Bake Shelton. La câteva zile după ce a făcut o petrecere despre care s-a zvonit că era pregătitoare de nuntă, cântăreața Gwen Stefani, 51 de ani, a apărut cu inelul ce pare verighetă. Poza în care apare cu acest inel a fost făcută, sâmbătă, 12 iunie, în timp ce era la plimbare cu interpretul de muzică country Blake Shelton, de 44 de ani, despre care se crede că îi este deja soț. Zvonul că s-au căsătorit în secret vine la câteva zile după ce Blake a

pus o poză cu Gwen, în care primește un dar învelit într-o hârtie și bea vin dintr-un pahar, pe o rețea socială, lângă care a scris: ”S-a măritat”.

Gwen Stefani a decis să se mărite după pandemie

Gwen Stefani a ajuns de nerecunoscut din cauza intervenţiilor estetice

Au așteptat relaxarea restricțiilor din pandemie

Cei doi, care s-au cunoscut în 2015, în timp ce lucrau împreună pentru show-ul ”The Voice”, de la canalul de televiziune NBC. Ei au stat până recent la ferma lui din Oklahoma. Blake a cerut-o de soție pe Gwen în octombrie, anul trecut, cu un inel de logodnă cu platină, aur și diamante. Însă au amânat nunta până la relaxarea restricțiilor cauzate de pandemia de COVID-19. ”E ciudat și neașteptat să te îndrăgostești atât de târziu în viață. Am să mă mărit cu tine”, i-a răspuns cântăreața, când el a cerut-o în căsătorie. Gwen Stefani s-a cuplat cu Blake Shelton, după ce a divorțat de Gavin Rossdale, de 55 de ani, în 2016, după 14 ani de căsnicie. Gwen are trei copii din căsnicia cu Rossdale, Kingston, de 14 ani, Zuma, de 12 ani, și Apollo, de 7 ani, care au rămas în grija ei. Ea are o avere de 150 de milioane de dolari. Blake a fost însurat cu Miranda Lambert, de 37 de ani, între 2011-2015. Se zvonește că Gwen Steffani s-a măritat în secret.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg