Cum s-a schimbat viaţa lui Liviu Teodorescu după «Vocea». Ce-și dorește în viitorul apropiat

Şi-a câştigat celebritatea la „Vocea României”, însă de atunci au trecut peste 10 ani, iar viaţa lui Liviu Teodorescu s-a schimbat total. Pentru că între timp a devenit un compozitor căutat, s-a însurat cu Iulia, iubita lui din liceu, merge la sală şi filmează la „Te cunosc de undeva”. Între toate aceste activităţi a fugit în Dubai ca să filmeze un nou videoclip. 

Iulia apare în  videoclipul filmat  de Liviu în Dubai
Iulia apare în videoclipul filmat de Liviu în Dubai

Viaţa continuă să-l surprindă pe Liviu Teodorescu (30 de ani) - solist, actor, vedetă TV şi mai nou soţ şi compozitor. Dar şi concurent în sezonul al 18-lea la „Te cunosc de undeva”, unde se supune unor super schimbări, alături de colega Jo.

„Îmi fac toate cele necesare. După cum puteţi vedea, am un cioc care nu-mi aparţine, de obicei. Dar, aşa se întâmplă, aici, treci prin toate ipostazele tale posibile. Îmi era dor de o astfel de provocare, din sezonul 9, atunci când am câştigat.

Cel mai greu e să mergi pe tocuri, dar, de departe, cel mai greu, la orice transformare, sunt două lucruri: o dată, să-ţi pună chelia aia, fie pentru că aşa e personajul, fie ca să poată, ulterior, să-ţi ataşeze păr fals.

Şi mai e foarte greu când îţi pune lipici pe faţă. Te bărbiereşte de tot, îţi pune lipici pe faţă şi îţi pune barbă, fir cu fir. Te mănâncă barba, îţi vine să te scarpini cu toate unghiile posibile, dar, aia e”, spune Liviu Teodorescu.

LaLa  Band
LaLa Band

Liviu Teodorescu fugit în Dubai ca să filmeze un videoclip cu soţia 

Solist apreciat, Liviu Teodorescu a devenit în ultima perioadă şi compozitor, iar anul trecut s-a însurat.

„Mă caută lumea... Statutul meu social, de cetăţean, s-a schimbat, în sensul că sunt căsătorit, cu acte, dar, în rest, e la fel. Ne dorim un copil, dar nu ne grăbim. Aşteptăm cu foarte multă răbdare”, spune solistul,

Între două filmări la emisiune a fugit cu soţia până în Dubai ca să filmeze un nou videoclip care a marcat o premieră: Liviu a cântat, iar Iulia a fost prezenţa feminină din cadru. Cei doi au îmbinat utilul cu plăcutul, pentru că în Dubai există o magie aparte care, aşa cum spun cei doi, te face să te simţi într-o continuă vacanţă, indiferent de scopul pentru care te afli acolo. Şi ei s-au aflat pentru a patra oară!

Citește și: Liviu Teodorescu s-a însurat cu iubita din liceu. Cum s-a îmbrăcat Iulia la cununie

„De data asta, vizita în Dubai a mers la alt nivel: am filmat videoclipul pentru următorul single, „M-ai minţit”! Am îmbinat utilul cu plăcutul cum s-ar spune, doar că, atunci când mergi în Dubai, „plăcutul” se face simţit în orice.

Vocea  României
Vocea României

Nu am simţit deloc orele matinale sau faptul că plecam de la hotel dimineaţa şi ne întorceam seara, dormeam câteva ore şi a doua zi o luam de la capăt în forţă. Primul cadru a fost la The View at The Palm, unde am filmat de la înălţime unele dintre cele mai tari cadre din clip.

Apoi, am mers la Sky Views Observatory, unde, pe lângă cadrele geniale, m-am bucurat de experienţa Sky Edge Walk, am mers pe marginea clădirii, evident asigurat corespunzător, cu funii şi cu tot ce trebuie.

Eram la o înălţime uriaşă, la 220 de metri deasupra Dubaiului, cu o privelişte superbă la picioare. Adrenalina atinge cote maxime, e pur şi simplu copleşitoare senzaţia. A doua zi am prins răsăritul în deşert. Am ajuns la ora 5:00 în locaţia stabilită, soarele nu dădea semne să răsară încă.

Cei de la Orient Tours Dubai au ridicat un cort special pentru filmare, dotat cu tot ce trebuie, covoare autentice, o masă superbă de lemn la care mai târziu am filmat nişte cadre demenţiale. Apoi, alături de Alex Mureşan şi Iuli, am pornit prin deşert să luam cadre cu soarele abia răsărit. Cred că aici s-au filmat cele mai bune cadre.

Te cunosc  de undeva
Te cunosc de undeva

Iulia a purtat o superbă rochie roşie, ca o iluzie a deşertului, care poate să seducă şi să ademenească un călător însetat de iubire, ca mine. S-a potrivit perfect cu atmosfera piesei. Seara, am prins apusul într-un infinity pool care îţi taie respiraţia şi se întinde circular pe toată suprafaţa clădirii. Practic, am înotat la înălţime, cu Dubaiul la picioare şi cu lumina apusului pe feţele noastre”, ne-a povestit Liviu aventura extraordinară din Emirate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg