Comedie totală la Vocea României! Chirilă și Irina Rimeș, concurs de șters cu mopul! Smiley, pus la punct

Ultima actualizare:

Ediția de vineri seară, 21 octombrie, de la Vocea României! a avut un moment demn de o piesă de comedie, în care protagoniștii principali au fost jurații Irina Rimeș, Tudor Chirilă și Smiley. Artista din Moldova a încercat să o convingă pe o tânără de 17 ani să vină la ea în echipă, însă totul s-a transformat într-un moment comic memorabil. 

Comedie totală la Vocea României! (sursa FOTO Pro TV)
Comedie totală la Vocea României! (sursa FOTO Pro TV)

Show-ul de talente Vocea României! a început să devină cunoscut și pentru interacțiunile dinamice dintre jurați care, adesea, își aruncă replici ironice, sau chiar usturătoare atunci când apare un concurent valoros pe care îl doresc în echipa lor.

Citește și: „Șeful” Smiley i-a interzis din priviri lui Theo Rose să apese butonul magic de la Vocea României

Cea mai recentă ediție a show-ului Vocea României! a cuprins un moment în care reacțiile juraților Tudor Chirilă, Irina Rimeș, Smiley, Theo Rose și Denis au fost duse la extrem, după ce Magda Suciu, o adolescentă de 17 ani din Bistrița, i-a impresionat cu vocea ei atipică, când a interpretat «I am woman» a artistei Emmy Meli. 

Cum a gafat Theo Rose față de Smiley

Prima care s-a întors a fost Irina Rimeș care a simțit imediat că tânăra are potențial. Theo Rose a «gafat» și a apăsat butonul fără permisiunea lui Smiley, așa că iubitul Ginei Pistol a fost nevoit să se ia după dorința mai tinerei sale colege de breaslă. 

Irina Rimeș a sărit încântată pe scena de la Vocea României! să o îmbrățișeze pe concurentă, dar a cerut și un mop pentru a șterge ledurile care luminau calea adolescentei către echipa lui Smiley și a lui Theo Rose. Chirilă a venit imediat cu o observație: 

«Irina ai încercat toate sezoanele astea să-l perii pe Smiley, nu e cazul să-l și speli acum!»

Irina Rimeș și Smiley au depășit limita: «între picioare,...nevastă-ta!»

În timp ce Chirilă și Smiley făceau conversație cu Magda Suciu, Irina Rimeș a încercat să distragă atenția celorlalți jurați dând cu mopul, moment în care s-a creat un schimb de replici teribil de amuzant și îndrăzneț. 

Irina Rimeș: «Ridică picioarele...»

Smiley: «...și între picioare»

Irina Rimeș: «...între picioare,...nevastă-ta!» i-a dat replica artista, moment în care jurații și concurenta au izbucnit în râs. 

Tudor Chirilă, demonstrație de șters cu mopul pe scenă 

A fost apoi rândul lui Tudor Chirilă să intre în joc, demonstrând cum funcționează «cultura mopului» la București. Artistul a urcat pe scenă, s-a sprijinit relaxat cu cotul pe coada mopului și a început să mânânce semințe și să scuipe cojile pe jos,...într-o manieră fictivă desigur. 

«La noi în București, cultura mopului este una deprinsă de toate filozofiile occidentale, "mai puțin înseamnă mai mult"» a afirmat Tudor Chirilă. 

În urma «reprezentației» juraților, concurenta Magda Suciu a ales să fie în echipa Irinei Rimeș. 

Motivul dureros pentru care Magda Suciu a fost batjocorită în școală

Magda Suciu a venit însoțită de mama ei la show-ul Vocea României!. Adolescenta de 17 ani a povestit cu durere despre faptul că la școală colegii ei își băteau joc de ea din cauză că tatăl ei era invalid, apoi după ce acesta a murit, au râs de ea pentru că nu mai avea tată. 

"Dacă înainte copiii își băteau joc de mine că aveam un tată cu dizabilități, acum își băteau joc că nu am tată. Vocea României înseamnă pentru mine mai mult decât vocea mea. Pe scenă, tata nu m-a văzut niciodată, vreau să fiu acel om care urcă pe scenă și schimbă ceva în toți oamenii care mută ceva de la loc și o pun într-un loc mai bun", a declarat tânăra la Vocea României! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net