Italianca Veronica Liberati, de la Vocea României. Poți să juri că-i Loredana noastră!

Ediţia cu numărul cinci a audiţiilor pe nevăzute i-a lăsat cu gura căscată la propriu pe juraţii de la „Vocea României”. Pe scenă a urcat o tânără care seamănă leit şi cântă precum Loredana noastră. Şi şocul tuturor a fost cu atât mai mare cu cât aceasta este originară din Italia. Click! îţi spune povestea ei. Se numeşte Veronica Liberati, are 29 de ani şi vrea să ne cucerească ţara.

Veronica Liberati (29 de ani) e originară din Italia, iar în prezent locuieşte la Roma. Foto: PRO TV
Veronica Liberati (29 de ani) e originară din Italia, iar în prezent locuieşte la Roma. Foto: PRO TV

A cântat şi în 2019 ca Lori, la Cerbul de Aur

Alura, privirea, până şi strungăreaţa sunt ca ale Loredanei Groza (52 de ani). Şi vocea puternică îi seamănă. Ea este însă originară din Italia. Şi nu este la prima tentativă de a cuceri România. Dar acum este mai decisă ca niciodată să reuşească.

Sunt Veronica Liberati, sunt din Roma. Am venit la Cerbul de Aur în 2019 şi atunci am cântat pentru prima dată în limba română. Limba voastră este foarte frumoasă, pentru că este melodică. Atunci când cântaţi, devine muzică. Voi încerca să cânt respectând muzica voastră tradiţională. Şi sper că publicului îi va plăcea mult”, a spus italianca.

Citește și: Adevărata față a Loredanei Groza! Diva, surprinsă nemachiată, în avion!

A cântat şi la audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României” acelaşi cântec cu care a participat şi în competiţia din Braşov, „Bună seara, iubite”.

Celebrul cântec compus şi devenit hit în interpretarea Loredanei i se potriveşte-mănuşă, căci a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune şi toţi juraţii au luptat cu vorbe alese să o coopteze în echipă.

Tudor Chirilă s-a întors primul

Tudor Chirilă a apăsat primul butonul care i-a întors scaunul, şi asta după doar câteva versuri. Nu a rezistat mult nici Denis, solistul trupei The Motans, pentru care acesta este primul sezon ca jurat, apoi s-au întors Smiley şi colega sa, Theo Rose, precum şi Irina Rimes.

Bine ai venit la Vocea României! Îţi mulţumim din suflet că ai ales o piesă în limba română. Ai o voce extraordinară. Mă bucur că m-am întors”, i-a spus Irina Rimes.

Juraţii de la „Vocea României” au remarcat asemănarea solistei cu Loredana Groza.
Juraţii de la „Vocea României” au remarcat asemănarea solistei cu Loredana Groza.

Loredana Groza cântă piesa asta extraordinar, dar ai venit cu o variantă specială şi aş vrea să ştiu de ce ai ales tocmai melodia asta? Pe lângă faptul că îi şi semeni un pic Loredanei”, a spus şi Theo Rose.

Vezi și: Loredana Groza și Mihai Mercea, făcuți praf pe TikTok, după ce au apărut în ipostazele astea

Loredana Groza a fost importantă pentru mine, pentru că aceasta a fost prima piesă prin care m-am apropiat de cultura voastră muzicală. Trebuie să vă spun că-mi place să cânt în limba voastră, pentru că e o limbă ce reuşeşte să fie melodică. Îmi place să cânt în limba voastră şi încerc să o învăţ, pentru a vă arăta cât de mult îmi pasă să mă apropii de voi”, a spus Veronica.

Veronica, fantastică ai fost! Nu ştiu dacă ştii, dar Loredana a fost pe scaun aici, la «Vocea României», şi parcă mi-ai trezit o nostalgie, pentru că Loredana Groza a fost printre primii oameni din România care au crezut în mine. A fost primul artist celebru care mi-a cerut să-i compun o piesă. Eu aveam 19 ani atunci... Pot să spun că m-am emoţionat de mai multe ori în timpul interpretării tale”, a adăugat şi Smiley.

Participă la competiţii muzicale de la 12 ani

Chiar cred că a fost o interpretare minunată, ai o voce incredibilă. Pot face lucruri minunate împreună cu tine şi chiar aş fi foarte mândru şi, în acelaşi timp, recunoscător să te am în echipa mea”, a spus şi Tudor Chirilă.

Interpretarea ta a fost ca o plimbare prin muzeul Vatican, în care la început vezi arhitectura extraordinară, după care tablourile, după care ajungi în Capela Sixtină. Ai fost absolut fenomenală şi mi-ar plăcea enorm de mult să te am la mine în echipă. Cred că am putea să facem lucruri măreţe”, a completat Denis.

Nu rata nici: Loredana Groza lucrează în secret la un film. „Am proiecte foarte drăguțe”

Veronica a ascultat cu mare răbdare toate pledoariile juraţilor, dar a ales foarte sigură pe ea: „Sunt de acord cu faptul că muzica în sine nu are naţionalitate şi că inima ne duce peste tot în lume. Însă cred mult în destin şi îi aleg pe Smiley şi Theo”.

Reporterii Click! Au făcut cercetări în presa italiană şi au descoperit câteva aspecte interesante din viaţa artistei. Veronica Liberati a început să cânte de mică şi participă la competiţii muzicale încă de la vârsta de 12 ani.

Veronica Liberati este foarte cunoscută în Italia şi a avut deja ocazia să cânte alături de artişti foarte mari. De asemenea, şi-a încercat norocul şi în Statele Unite ale Americii şi Canada, unde a fost într-un turneu muzical împreună cu alţi artişti, apoi a fost distribuită într-un musical din Irlanda, intitulat „Poveste de dragoste” şi pus în scenă la Dublin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net