Loredana Groza și Mihai Mercea, făcuți praf pe TikTok, după ce au apărut în ipostazele astea

Ultima actualizare:

Un tânăr cunoscut pe TikTok pentru aparițiile sale în care se sărută cu diverse fete, dar și pentru felul în care arată, și-a surprins de data aceasta fanii cu o postare în care este alături de Loredana Groza. Băiatul a dat de înțeles că și-a petrecut un weekend cu cântăreața, iar pe lângă asta, are și beneficii materiale de pe urma acesteia. 

Este cunoscut faptul că Loredana a avut tot felul de apariții controversate în ultimul timp, iar de cele mai multe ori a fost criticată de urmăritori. Mihai Mercea, un tânăr de pe TikTok a postat un filmuleț în care le arată tuturor cât de bine se simte în compania vedetei. 

Vezi și: Motiv de sărbătoare în familia Loredanei! Artista și-a celebrat mama: «N-ai încetat sa mă inspiri!»

Acesta a scris și un mesaj care a dat de înțeles faptul că, deși mulți consideră diferența de vârstă un impediment într-o relație, acest lucru nu este adevărat. Cei doi par să se înțeleagă de minune, însă internauții nu au aceeași părere, mulți sugerând că ar trebui ca Loredana să îi fie mamă, în niciun caz iubită.

Citește și: Loredana, pictorial ca în Playboy pe Instagram. E chiar goală… în jos!

,,Tu ești copilul ei, nu?'', ,,Nici Loredana Groza nu mai e ce a fost odată'', ,,Te-ai combinat cu Loredana? Sau e mama ta?😁'', ,,Este băiatul Loredanei? 😂😂'', au spus aceștia.

Trecutul amoros al Loredanei Groza

Loredana Groza a știut mereu să își țină viața amoroasă departe de ochii presei. Înainte de a-l cunoaște pe tatăl fiicei sale, Andrei Boncea, s-a scris despre artistă că a avut relații cu mai mulți bărbați.

Vezi și: Loredana Groza, mai tânără cu 10 ani! Cum și-a schimbat look-ul artista

La începutul carierei sale, s-a scris că Loredana ar fi avut o relație cu fotbalistul Gabi Balint, cei doi fiind văzuți împreună după participarea ei la Festivalul Cerbul de Aur. Un alt zvon a fost și presupusa idilă cu actorul Ion Caramitru.

Relația pe care artista și-a asumat-o a fost cea cu Marian Ionescu, componentul trupei Direcția 5. Cei doi s-au despărțit, iar motivul ar fi fost infidelitatea muzicianului.

Cine este Loredana Groza

Loredana Groza este o cântăreață de muzică ușoară, însă aceasta are succes și în alte domenii. Aceasta a fost de-a lungul timpului actriță, compozitoare, prezentatoare TV, autoare, dansatoare și antrenoare într-un show de muzică.

Albumul său de debut a fost "Bună seara, iubito". Printre melodiile care au făcut-o pe artistă atât de cunoscută și apreciată putem menționa ,,Apa'', ,,O fată singură în noapte'', ,,Zig-Zagga'', ,,Lele" și ,,Te iubesc" 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net