Reacția neașteptată a Loredanei la atacurile din media

Loredana Groza este, fără vreo discuție, o cântăreață apreciată de public. Artista are o carieră de succes, melodiile ei sunt cunoscute de o țară întreagă, iar talentul său a trecut până și granițele României, cântăreața cunoscând și succesul internațional.

loredana groza
Loredana Groza, o artistă desăvârșită

Vedeta are multe concerte, emisiuni, întâlniri cu fanii, iar toate acestea consumă timp și energie. Oricât de pasionați am fi de ceea ce facem, din când în când, avem nevoie și de relaxare, astfel că am întrebat-o și pe Lori cum își petrece puținul timp liber pe care îl are.

Reporterii Click! au vrut să afle de la artistă cum se liniștește atunci când are o perioadă agitată, dar și la ce tehnici apelează pentru a rămâne pozitivă.

Cum își încarcă Loredana bateriile!

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri picante despre Loredana: „Am iubit-o dintotdeauna” 

Îmi place foarte mult singurătatea. Liniștea mă vindecă. Tot timpul am momentele mele de meditație și mă ajută foarte mult să uit de oboseală. Este o tehnică pe care ar trebui să o aibă fiecare dintre noi, pentru a supraviețui într-o lume plină de stres și să nu ne mai plângem atât.

Iată și: Micutzu, întâlnire de gradul 0 cu Loredana Groza la România are Roast! Comediantul a roșit în fața divei 

Foarte multă se plânge, ba că n-au de unele, ba că n-au de altele. Doar că respirăm, că suntem sănătoși, că cei din jurul nostru sunt ok, că avem un cartof să mâncăm la prânz, sau nu-l avem, facem post. Viața e frumoasă! Important este să fii sănătos și recunoscător pentru ceea ce primești.”, a declarat cântăreața, pentru Click!.

Loredana Groza merge după principiul: gura lumii nu o astupă nici pământul!

Și pentru că o știm pe Lori că este extravagantă și „șochează” audiența cu ținutele sale, am mai vrut să aflăm de la ea dacă ține cont de părerea lumii, dar mai ales dacă o afectează în vreun fel. 

Nu mă interesează părerea lumii. Îmi doresc doar să-i fac fericiți, iar părerile răutăcioase sau lipsite de adevăr, le ignor. Eu știu cine sunt si nu trebuie să-mi explice nimeni adevărul despre faptele și acțiunile mele.”, a declarat Loredana, pentru Click!.

Cariera Loredanei Groza

Loredana Groza este o artistă cunoscută din România. Artista și-a început cariera muzicală la Onești. În liceu participa pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a și câștigat marele premiu, fiind cea mai tânără câștigătoare din cadrul Festivalului.

De-a lungul carierei, Lori a câștigat diferite premii, ce au adus-o, de fiecare dată, în atenția publicului. Cântăreața a reușit să câștige simpatia fanilor prin muzică și să rămână în atenția lor, având deja o carieră de zeci de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
francisca PNG
onoriu 12 JPG
image png
oana lis exclusiv png
image jpeg
marian manole jpeg