S-a aflat acum! Loredana a trecut prin clipe de groază: „Am fost bolnavă și am stat în perfuzii”

#Exclusiv Click!

Loredana Groza are o relație specială cu fiica sa, Elena Boncea, și, ca orice părinte, își dorește pentru tânăra de 24 de ani să primească ce e mai bun de la viață. Click! a aflat că regina muzicii românești nu vrea ca fata ei să urmeze o carieră în lumea artistică.

Loredana și Elena
Loredana și Elena

Loredana Groza: „Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii”

Artista nu-și dorește ca fiica ei, Elena, să urmeze o carieră în muzică, iar asta pentru că este foarte greu să realizezi ceva, mult de muncă și ai nevoie de nervi de oțel.

Citește și: Smiley și Loredana Groza, surpriză de proporții! Ce au pregătit împreună

Nu! Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei și dacă vrei să fii în top trebuie să faci sacrificii. Premiile pe care le câștig sunt măgulitoare pentru cariera mea. După 36 de ani de când am câștigat premiul cel mare la Festivalul de la Mamaia, să rămân în topul publicului, este incredibil.

Nu aș fi crezut niciodată. Se pare că nu a fost întâmplătoare acea recunoaștere și că am încercat cu fiecare album, moment, fiecare apariție să fiu peste ce am fost și să nu-mi dezamăgesc fanii. Este complicat, dar asta a fost motorul pentru mine.

Indiferent de cât m-a costat. Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez la un film în frig, am stat acolo. M-am sacrificat pentru artă și nu-mi pare rău.

E și greu, dar și frumos. Când auzi aplauzele, că sunt emoționați în fața ta, dar că poți să-i schimbi pe muzica ta, să-i faci să facă dragoste pe muzica ta, să facă copii. Am primit atâtea poze de la oameni care au făcut asta pe muzica mea. Ce poți să ceri mai mult de la viață?'' a declarat Loredana Groza, pentru Click!.

Citește și: Acum mămici, în trecut goale în Playboy: sânii Andreei Antonescu au costat cel mai mult din istorie

Elena este fiica Loredanei și a lui Andrei Boncea. Soțul Loredanei este o persoană foarte discretă și preferă să ducă o viață în afara luminii reflectoarelor. Fata are 24 de ani, este pasionată de artă și lucrează în studioul unui radio din București, însă nu a moștenit pasiunea pentru muzică de la artistă.

Loredana Groza a fost jurat la Vocea României, Pro TV, X Factor România, cu numeroase apariții televizate. Este una dinte puținele artiste de la noi din țară care au rămas în top, din generația veche.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net