Loredana s-a transformat în Lady Gaga! Cum a urcat pe scenă la ultimul concert VIDEO

Ultima actualizare:

Loredana și-a luat din nou admiratorii prin surpridere! Cunoscută deja pentru stilul extravagant, cântăreața a trecut de la comparația cu celebra Madonna, după ce în ultima perioadă s-a axat pe ținute sexy, la a fi comparată chiar și cu excentrica Lady Gaga! Iată cel mai recent outfit, purtat în timpul unui concert!

Loredana, din ce în ce mai îndrăzneață cu ținutele sale Foto: Instagram
Loredana, din ce în ce mai îndrăzneață cu ținutele sale Foto: Instagram

Face ce face și atrage atenția! Loredana Groza pare că își reinventează stilul pe zi ce trece, ajungând să semene tot mai mult cu divele excentrice din afară.

Vezi și: Loredana Groza, show incendiar, în finala emisiunii „România are Roast"

Loredana s-a transformat în Lady Gaga la ultimul concert!

În timpul celui mai recent concert susținut, Lori și-a surprins admiratorii cu alegerea ținutei, aceasta semănând cu artista Lady Gaga!

Loredana nu a renunțat nici la stilul sexy, purtând o salopetă scurtă, decupată în partea de jos, cu posteriorul acoperit doar de un volan, accesorizată cu cizme înalte și sclipitoare. Aceasta și-a accentuat talia cu o curea cu două catarame, iar în zona gâtului a optat pentru un colier statement.

Cu toate acestea, accesoriul care a atras cel mai mult atenția a fost cel din zona capului, o pălărie „futuristă” realizată dintr-un material metalic, care a propulsat-o pe Lori într-o zonă cât se poate de avangardistă.

Nu rata: După modelul Madonna, Loredana a fost prinsă de paparazzii Click! nemachiată! Așa arată cu adevărat

Articolul îi acoperea cântăreței și privirea, astfel că nu știm exact cum de s-a descurcat atât de bine pe scenă. Ca de obicei, artista a făcut show, nefiind deloc „încurcată” de ținuta deloc comodă aleasă pentru concert. 

De asemenea, și coafura vedetei amintea de Lady Gaga, care a fost, cu siguranță, o sursă de inspirație pentru Loredana. Ce-i drept, Lori pare acum să adopte stilul de „rockstar” pe care Lady Gaga îl avea la începutul carierei, când prefera ținutele decupate, dresurile plasă și părul tuns scurt, pe drept. În prezent însă, vedeta internațională și-a mai schimbat look-ul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net