Loredana Groza, mai tânără cu 10 ani! Cum și-a schimbat look-ul artista

După o perioadă în care Loredana Groza i-a uimit pe toți prin aparițiile sale televizate sau concertele sale nonconformiste, vedeta a decis să apeleze la o schimbare radicală de look, care o face să pară cu 10 ani mai tânără.

Loredana Groza și-a anunțat marea schimbare de look prin intermediul unui story pe rețeaua de socializare Instagram, unde a stârnit, mai mult ca sigur, reacțiile a sute de persoane ce o urmăresc zilnic și sunt la curent cu toate întâmplările din viața ei. 

Citește și despre: VIDEO Primele imagini de la petrecerea privată a Loredanei Groza, cu ocazia împlinirii a 52 de ani

Cum arată „noua Loredana”?

Așa cum o știm de ani buni, Loredana apelează la nuanțe deschise de blond, apelând la tot felul de modalități inedite în care alege, într-un final, să-și aranjeze părul. Nici de data aceasta, vedeta nu s-a putut despărți de blondul ei care a devenit o semnătură pentru artistă. 

Față de versiunea sa anterioară a părului, Loredana Groza a decis să meargă pe o variantă mult mai deschisă a blondului, apelând la o culoare foarte deschisă și la un păr foarte întins, chiar dacă, în toți acești ani, ne-a impresionat cu părul ei vâlvoi. 

Urmărește și: Micutzu, întâlnire de gradul 0 cu Loredana Groza la România are Roast! Comediantul a roșit în fața divei

Noul ei look este cu totul neașteptat. Vedeta a renunțat la rădăcinile ei mai închise, iar acum se bucură de un blond platinat și de un păr care dă impresia că este mai scurt, față de cel cu care ne-am obișnuit până acum. 

Chiar dacă, uneori, dorește să apeleze la peruci, deoarece nu dorește să-și strice părul de fiecare dată când apare pe scenă, vedeta continuă să impresioneze prin intermediul părului ei natural. De exemplu, într-o ediție a emisiunii „România are Roast”, Loredana Groza a apelat la o perucă roșie, care se potrivea de minune cu rochia aleasă pentru acel eveniment important. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
image png
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
coronavirus in romania 15 ianuarie 2022 jpg
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png