Adevărata față a Loredanei Groza! Diva, surprinsă nemachiată, în avion!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Surpriză mare! Loredana Groza mai umblă și nemachiată între concertele pe care le are în întreaga lume! Diva a fost surprinsă de fani în avion, chiar la prima oră a dimineții, în cursa de Londra, cu fața fără strop de machiaj.

Loredana Groza nu se sfiește să pozeze sexy, la 52 de ani Sursa: Instagram
Loredana Groza nu se sfiește să pozeze sexy, la 52 de ani Sursa: Instagram

Loredana Groza, fără pic de machiaj!

Mai naturală de atât nici că se putea afișa! Diva a fost aproape de nerecunoscut de către pasageri! Imaginile cu Lori nemachiată, în avion, prezintă adevărata față a solistei, total diferită de cea expusă pe rețelele de socializare!

Citește și: Loredana Groza și Mihai Mercea, făcuți praf pe TikTok, după ce au apărut în ipostazele astea

La 52 de ani, Loredana Groza pare că înflorește, dacă ar fi să ne luăm după pozele expuse pe rețelele de socializare. Nu trece o zi fără ca diva noastră să-și arate, generoasă, nurii pe Instagram sau Facebook. Lori pozează cât se poate de fierbinte și cât mai dezgolită cu putință, lipsită de inhibiții, că doar o știm!

Mai vezi și: Loredana lucrează în secret la un film. „Am proiecte foarte drăguțe”

Lumea se minunează când vede cum poate să arate solista la 52 de ani, care se jură că nu a recurs la nici o operație estetică, deși nici în tinerețile ei zbuciumate nu arăta așa de bine ca acum.

Adevărata față, însă, a solistei nu este cea de pe rețelele de socializare. Iată că fanii au surprins-o pe divă în avionul ce venea de la Londra (Luton), la prima oră a dimineții! Lori e aproape de nerecunoscut fără strop de machiaj și cu chipul vădit obosit și încercănat, probabil după o noapte lungă. Nu mai arată deloc ca diva sexy de pe rețelele de socializare!

Ups: Ema Uta a petrecut până în zori, de ziua ei! Loredana și Antonia au lăsat inhibițiile acasă

Are sau nu Lori operații estetice? „E o muncă grea să arăți bine!”

La 52 de ani, Loredana Groza și-a obişnuit, deja, fanii cu apariţiile cât se poate de sexy şi de excentrice. Cântăreața a fost însă, în ultima vreme, din ce în ce mai aprig criticată de admiratori pentru faptul că ar fi apelat în exces la operațiile estetice.

Vedeta nu a recunoscut, însă, niciodată că ar fi recurs la bisturiu, deși este evident că trăsăturile feței sunt modificate.

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a declarat Loredana Groza, într-un interviu acordat, recent, pentru Antena Stars, infirmând total că ar fi recurs până acum la orice tip de intervenție estetică.

Loredana Groza este una dintre vocile de top de la noi. Artista afișează un trup de invidiat, la 52 de ani. Lori este căsătorită, din 1998, cu producătorul de film Andrei Boncea și au împreună o fiică, Elena ( în vârstă de 25 de ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net