Loredana lucrează în secret la un film. „Am proiecte foarte drăguțe”

Ultima actualizare:

Loredana Groza e pe val la 52 de ani. Săptămâna trecută a lansat o melodie nouă, „Când o zi pare un an” și a primit trofeul „Lifetime Award” pentru întreaga carieră, la Romanian Music Awards.

image

După lansarea piesei urmează lansarea unui album, un megaconcert și de ce nu, un film.

„Am proiecte foarte drăguțe. Vreau să scot albumul. Am, bineînțeles, în perspectiva apropiată, un concert mare, la Sala Palatului. Am și niște propuneri interesante de film, dar nu-mi place să vorbesc.

E ca atunci când ești însărcinată și spui că ești și nu mai ajungi să fii. Facem, întâi, sarcina, o ducem la bun sfârșit, și, după aia, când naștem, anunțăm!”, spune Loredana. 

Citește și: Acum mămici, în trecut goale în Playboy: sânii Andreei Antonescu au costat cel mai mult din istorie

Ce a făcut Loredana în timpul pandemiei

„Dar ce n-am făcut în pandemie?! Am studiat, din nou, vioară, pian, chitară. Le-am luat pe toate la rând. Pentru că am avut timp pentru mine, să citesc, să studiez.

Să îmi umplu sufletul cu lucruri pe care, de obicei, n-aveam timp să le fac. Să stau cu ai mei, să stau cu cățelușele mele, cu familia. Să le gătesc, să dau cu mopul. Să fac chestii din astea. Știu să fac multe! În orice, vreau să fiu perfecționistă!”, spune Lori.

Citește și: Smiley și Loredana Groza, surpriză de proporții! Ce au pregătit împreună

Moment special pentru Loredana

Pentru Lori, ziua de 7 septembrie a fost una deosebit de specială. Mama cântăreței a împlinit 77 de ani, iar Loredana nu a ezitat să-și arate dragostea.

„La Multi Ani Mama!!! 77 de ani pe 7 septembrie!!! Sa fie cu noroc si sanatate!! Ai fost si ramai invatatoarea mea! N-ai incetat sa ma inspiri si sa-mi arati ce e bun si ce cale sa urmez in viata !In poza asta suntem in ograda bunicilor mei , la Cabesti, unde am copilarit si am invatat ce inseamna munca de mica! Iti multumesc Mama! Te iubesc”, a scris artista pe contul de social media.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net