Cum a convins-o un actor pe Loredana să nu-și pună silicoane. „Erau niște fete superbe, cu sâni care stăteau în sus”

Loredana Groza a dezvăluit cum a convins-o un mare actor să nu-și pună silicoane. Una dintre cele mai electrizante apariții din showbiz-ul românesc, regina muzicii pop a primit tot ce trebuie de la „mama natură”. Cu toate acestea, vedeta susține că sfat primit acum mulți ani în Las Vegas a fost motivul pentru care nu și-a operat sânii.

loredana groza

Regretatul actor Dennis Hopper este cel care a influențat-o decisiv pe Loredana. Aflată la o piscină, într-un oraș plin de culori, strălucire și tentații, Loredanei i-au ieșit în cale „niște fete” care aveau „sâni care stăteau în sus”.

Nebunia de la mare: Lori din Onești a făcut valuri pe litoral: «Ăsta este doar preludiul»!

„Spunea Dennis Hopper, marele actor și un mare prieten, care, din păcate, nu mai este printre noi… Eram la Vegas, la piscină, și erau niște fete superbe, cu niște sâni care stăteau în sus, în poziția aceasta. Erau topless și zic: ‘Wow, ce chestie. Au gravitație”, a povestit Loredana pentru Fanatik.

Wow: Loredana Groza, mai tânără cu 10 ani! Cum și-a schimbat look-ul artista

Loredana, sfătuită de Dennis Hopper să nu-și pună silicoane. Ce i-a spus celebrul actor 

„Da, dar nu vezi că sunt și niște cicatrici acolo?’, zice el. Și el mi-a zis așa: ‘Lory, never ever cut your body. Poți să ai sânii până la podea, lasă-i să fie ai tăi! 

Pentru că o femeie este femeie adevărată, atunci când are feminitate, are ceea ce e al ei’. Și să știi că mi-a rămas întipărită chestia asta”, a relatat Loredana Groza.

Mai vezi și: Loredana s-a transformat în Lady Gaga! Cum a urcat pe scenă la ultimul concert VIDEO

Sfatul lui Dennis Hopper de a-și nu tăia niciodată trupul a urmărit-o mereu pe Loredana. În vârstă de 52 de ani, vedeta le sfătuiește pe tinere să nu se apeleze la bisturiu atunci când nu sunt mulțumite de aspectul lor fizic.

Loredana, sfat pentru tinere. „Te operezi atunci, dar peste șase luni ești la loc. Și ce ai făcut?”

Artista le cere tinerelor să nu folosească astfel de intervenții chirugicale. Totodată, Loredana atrage atenția că astfel de operații „îți lasă urme pe viață”, iar, uneori, în câteva luni „ești la loc”.

„Prin modelul meu de viață vreau să influențez tinerele să nu mai apeleze la chestii din astea, la operații. Pentru că, doar cu puțin efort, poți arăta bine.

E mai mare efortul să te recuperezi după niște operații de genul acesta, care-ți lasă urme pe corp pe viață… și orice ai face arăți bine îmbrăcată. Dar când ești cu iubitul tău în momentele de intimitate, ce faci?”, a precizat Loredana Groza.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg