Lori din Onești a făcut valuri pe litoral: «Ăsta este doar preludiul»!

Loredana Groza a făcut spectacol la mare! După concert a fost filmată în ipostaze la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cert este că artista știe cum să se distreze și nu ascultă deloc criticile pe care le primește! 

loredana groza
Loredana Groza a bifat încă o apariție provocatoare

Loredana Groza a concertat la malul mării. După ce și-a arătat abilitățile vocale pe scenă și fiind obosită de la atât de mult dansat, Lori din Onești a avut nevoie de ajutorul dansatorilor pentru a se deplasa!

Citește și: Loredana Groza, mai tânără cu zece ani. Cum și-a schimbat look-ul artista 

Loredana Groza și-a făcut de cap după spectacol! 

Zis și făcut! Cei doi băieți de încredere au purtat-o în brațe pe diva vizibil amuzată de întreaga situație! În timp ce o cărau în brațe, Lori a discutat cu ei și i-a întrebat, mai în glumă mai în serios dacă este grea și dacă o pot căra.

Artista a adăugat, pe un ton glumeț: „Sunt ușoară ca un fulg. Acesta este doar preludiul, ce se întâmplă mai departe nu o să vedeți", apoi a închis transmisiunea live. Așa cum era de așteptat, reacțiile admiratorilor la clipul video au fost împărțite: pe de o parte au existat fanii care au felicitat-o pe Lori pentru dezinvoltura de care dă dovadă, iar pe de altă parte au fost cei care au criticat-o pentru modul prea libertin în care se manifestă și se exprimă! 

Vezi și: Loredana Groza încinge imaginația fanilor 

Loredana Groza este dezinvoltă, cameleonică și sigură de atuurile pe care le deține. Niciodată nu s-a temut să spună ce gândește și niciodată nu și-a temperat dorințele doar pentru a face pe plac celor din jur. Din contră, artista nu se teme de controverse și are mereu replicile neceare la îndemână! 

Fiica Loredanei Groza, o frumusețe răvășitoare 

Zilele trecute, Loredana a avut un motiv serios de sărbătoare. Fiica sa, Elena Boncea, a împlinit 24 de ani. Artista s-a fotografiat alături de sărbătorită și i-a adresat cele mai frumoase urări.

Ar putea să te intereseze și: Sărbătoare în familia Loredanei! Fiica artistei a împlinit 24 de ani

De remarcat faptul că Elena a moștenit trăsăturile mamei sale și are o frumusețe răvășitoare. Elena este o tânără introvertă, care preferă să se păstreze departe de lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că mama ei este una dintre cele mai mediatizate artiste din țara noastră. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
disparuta olt foto ipj olt png
Vladimir Soloviov FOTO Profimedia
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg