Sărbătoare în familia Loredanei! Fiica artistei a împlinit 24 de ani. Cum au petrecut

Ultima actualizare:

Ziua de 14 iulie este una specială pentru Loredana Groza și pentru familia acesteia. Fiica artistei, Elena Boncea a împlinit 24 de ani, iar Lori i-a făcut o surpriză pe măsură, chiar la miezul nopții. 

Elena Boncea a împlinit 24 de ani pe 14 iulie
Elena Boncea a împlinit 24 de ani pe 14 iulie

Loredana Groza nu a așteptat să se facă dimineață, așadar chiar la miezul nopții, imediat cum calendarul a indicat data de 14 iulie, Lori i-a făcut o primă surpriză fiicei sale, cu ocazia zilei de naștere.

Artista a publicat un InstaStory în care se observă cum îi cântă la mulți ani fiicei sale și îi oferă un tort spectaculos. Loredana a fost cea care s-a ocupat și de deschiderea sticlei de șampanie! 

Citește și: Loredana Groza a divorțat în secret? Detaliul care o dă de gol 

„La mulți ani, Elena! Te iubește mami mult! Să vină șampania! Să treci toate examenele vieții cu zâmbetul pe buze, cum ne-ai obișnuit!", acestea au fost gândurile pe care artista i le-a transmis fiicei sale. 

„Tu esti Lumina mea, Fericirea mea, Dragostea mea! Îți doresc o viață senină și frumoasă ca tine! Să zâmbești și să ai soarele mereu în suflet! Te iubesc!", a scris Loredana și pe Facebook, în descrierea unor fotografii în care apare alături de sărbătorita zilei. Ambele arată ca niște zâne și par a fi mai degrabă surori decât mamă și fiică! 

Elena Boncea, acuzată că ar avea operații estetice 

Elena are 24 de ani și este pasionată de artă. Tânăra lucrează în studioul unui radio din București, însă nu a moștenit pasiunea pentru muzică de la mama sa.

Recent, Elena a fost acuzată de către internauții care sunt atenți la fiecare detaliu de faptul că ar fi apelat deja la ajutorul medicului estetician și și-ar fi injectat buzele cu acid hialuronic pentru a fi mai voluminoase.

Loredana nu a rămas indiferentă și, imediat, a avut un răspuns pentru cei care îi critică nefondat fiica. Artista a subliniat că frumusețea fiicei sale este sută la sută naturală și că Elena arată fix așa cum a lăsat-o Mama Natură. 

Vezi și: Cât de frumoasă este fiica Loredanei Groza! Mulți o acuză că ar avea operații estetice 

Elena este fiica Loredanei și a lui Andrei Boncea. Soțul Loredanei este o persoană foarte discretă și, spre deosebire de partenera sa de viață, preferă să ducă o viață în afara luminii reflectoarelor.

Nu de puține ori s-a speculat că povestea de iubire dintre Loredana și Andrei a ajuns la final, însă solista nu a confirmat niciodată zvonurile și a refuzat să vorbească despre viața personală. În schimb, Lori povesteșe mereu cu drag despre cele mai noi proiecte muzicale în care este implicată și munește din greu pentru ca fanii să fie fericiți! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net