Ema Uta a petrecut până în zori, de ziua ei! Loredana și Antonia au lăsat inhibițiile acasă

Ultima actualizare:

Ema Uta a împlinit 31 de ani și a organizat o petrecere pe cinste. Între invitați s-au numărat nume importante ale industriei muzicale din România, iar petrecerea a durat până în zori. Iată cum s-a distrat make-up artistul! 

Ilinca Vandici și Antonia s-au numărat printre invitatele Emei
Ilinca Vandici și Antonia s-au numărat printre invitatele Emei

Ema Uta și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu puțin timă. Deși despărțirea este una recentă, Ema Uta refuză să se lase copleșită de emoțiile negative. Așadar, de ziua sa, a îmbrăcat cea mai provocatoare rochie și a organizat un party de pomină, într-un restaurant de fițe din zona de Nord a Capitalei. 

Citește și: Cine pe cine a părăsit? Alex Bodi, primele declarații despre separarea de Ema Uta 

Antonia și Alex Velea, Loredana Groza și fiica acesteia, Elena Boncea, Larisa Udilă au fost doar o parte dintre persoanele care au sărbătorit alături de frumoasa Ema. 

Ținuta pe care a ales să o poarte Ema a fost una care a acaparat toate privirile. Make-up artistul a îmbrpcat o rochie strălucitoare, scurtă, care a lăsat la vedere picioarele tonifiate la sala de sport.

Trebuie să recunoaștem, Ema a strălucit la propriu și la figurat! Judecând după imaginile pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram, atmosfera a fost una incendiară, iar băuturile alcoolice nu au lipisit.

Ema Uta s-a distrat alături de Loredana Groza și Antonia 

Fosta iubită a lui Alex Bodi nu a fost deloc zgârcită în ceea ce privește imaginile de la petrecere. Din contră, a distribuit fanilor zeci de fotografii și multe clipuri video. În unul dintre acestea, Alex Velea și Antonia dansează lasciv, iar în altul Loredana Groza face spectacol! Este un lucru cunoscut că Lori din Onești știe cum să se distreze și nu se teme de vorbele răutăcioase venite de la cei din jur!

Vezi și: Ema Uta, cea mai fatală femeie din România! Imagini spectaculoase cu make-up artistul 

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit la scurt timp după ce au revenit dintr-o vacanță de lux, în Bali. Ema Uta a declarat că relația lor a fost una liniștită și nu a dorit să menționeze care au fost motivele care au dus la ruptură.

În plus, și Alex Bodi a vorbit în termeni buni despre fosta iubită și a subliniat că Ema este o femeie deosebită, cu multe calități, căreia îi acordă, în continuare, respect. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net