Ema Uta a petrecut până în zori, de ziua ei! Loredana și Antonia au lăsat inhibițiile acasă

Ema Uta a împlinit 31 de ani și a organizat o petrecere pe cinste. Între invitați s-au numărat nume importante ale industriei muzicale din România, iar petrecerea a durat până în zori. Iată cum s-a distrat make-up artistul! 

image
Ilinca Vandici și Antonia s-au numărat printre invitatele Emei

Ema Uta și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu puțin timă. Deși despărțirea este una recentă, Ema Uta refuză să se lase copleșită de emoțiile negative. Așadar, de ziua sa, a îmbrăcat cea mai provocatoare rochie și a organizat un party de pomină, într-un restaurant de fițe din zona de Nord a Capitalei. 

Citește și: Cine pe cine a părăsit? Alex Bodi, primele declarații despre separarea de Ema Uta 

Antonia și Alex Velea, Loredana Groza și fiica acesteia, Elena Boncea, Larisa Udilă au fost doar o parte dintre persoanele care au sărbătorit alături de frumoasa Ema. 

Ținuta pe care a ales să o poarte Ema a fost una care a acaparat toate privirile. Make-up artistul a îmbrpcat o rochie strălucitoare, scurtă, care a lăsat la vedere picioarele tonifiate la sala de sport.

Trebuie să recunoaștem, Ema a strălucit la propriu și la figurat! Judecând după imaginile pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram, atmosfera a fost una incendiară, iar băuturile alcoolice nu au lipisit.

Ema Uta s-a distrat alături de Loredana Groza și Antonia 

Fosta iubită a lui Alex Bodi nu a fost deloc zgârcită în ceea ce privește imaginile de la petrecere. Din contră, a distribuit fanilor zeci de fotografii și multe clipuri video. În unul dintre acestea, Alex Velea și Antonia dansează lasciv, iar în altul Loredana Groza face spectacol! Este un lucru cunoscut că Lori din Onești știe cum să se distreze și nu se teme de vorbele răutăcioase venite de la cei din jur!

Vezi și: Ema Uta, cea mai fatală femeie din România! Imagini spectaculoase cu make-up artistul 

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit la scurt timp după ce au revenit dintr-o vacanță de lux, în Bali. Ema Uta a declarat că relația lor a fost una liniștită și nu a dorit să menționeze care au fost motivele care au dus la ruptură.

În plus, și Alex Bodi a vorbit în termeni buni despre fosta iubită și a subliniat că Ema este o femeie deosebită, cu multe calități, căreia îi acordă, în continuare, respect. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Captură video jpg
Nord Stream FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg