Ema Uta, cea mai fatală femeie din România! Cum s-a pozat în vacanță cu Alex Bodi și fiica lui

Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și frumoasa Ema Uta continuă în aceeași manieră ca și până acum. Despărțirile sunt la ordinea zilei, însă nu pot sta departe unul de celălalt pentru mult timp. Au reușit să depășească și cel mai recent obstacol din calea relației lor, iar acum se bucură de o vacanță luxoasă, în Monte Carlo. Nu sunt singuri, ci însoțiți de fiica cea mare a afaceristului: Chaquleine.

Ema Uta se află în vacanță cu Alex Bodi
Ema Uta se află în vacanță cu Alex Bodi

Alex Bodi și Ema Uta formează, oficial, un cuplu, de la începutul acestui an. Împreună au bifat deja mai multe vacanțe exotice, ieșiri în club, cu consumații de mii de euro, dar și despărțiri și împăcări cu cântec. Cei doi iubesc pătimaș și nu pot sta separați mult timp. Relația dintre ei pare să evolueze cu pași repezi, iar afaceristul deja i-a cunoscut pe părinții iubitei sale. 

Citește și: Ce bine se înțelege Ema Uta cu fiica cea mare a lui Alex Bodi, Chaqueline 

Tensiunile au fost rezolvate, iar conflictele tranșate, iar în prezent Ema Uta și Alex se află într-o vacanță, cum altfel decât luxoasă, în Monte Carlo. Îndrăgostiții nu se bucură de opulență singuri pentru că alături o au pe fiica cea mare afaceristului, Chaqueline. Ema se înțelege de minune cu fetița și nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de aceasta și a distribui imaginile pe contrul personal de Instagram!

Tot acolo a distribuit mai multe imagini în care apare în costum de baie sau în ținute minuscule. Make-up artistul are un trup lucrat la sală, o piele bronzată și un zâmbet care nu ar putea să lase pe nimeni indiferent.

Ema Uta și Alex Bodi, dependenți de sala de sport 

Ema este adepta unui stil de viață sănătos și muncește din greu pentru a-și menține formele. De altfel, și iubitul său, Alex Bodi este pasionat de sport și merge la sala de sport chiar și atunci când se află în vacanță. Antrenamentele nu se suspendă în concediu, iar execițiile, oricât de dificile, se execută! 

Vezi și: Ema Uta l-a prezentat părinților pe Alex Bodi 

Deși sunt de puțin timp împreună, Ema Uta și Alex Bodi au avut suficientă vreme la dispoziție să profite de peisajele pe care le au de oferit Bahamas, Malidve sau Rio de Janiero.

Au fost cazați la resorturi scumpe, pe care nu oricine și le-ar putea permite. Banii nu sunt o problemă pentru cei doi, Alex Bodi având diferite afaceri, iar Ema fiind unul dintre cei mai solicitați make-up artiști din țară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net