Ema Uta, show total într-un club de noapte. A renunțat complet la lenjeria intimă? VIDEO

Ultima actualizare:

Make-up artistul vedetelor, Ema Uta, a încins atmosfera într-un club de noapte, acolo unde s-a dezlănțuit complet într-un dans lasciv. Aflată în locația petrecerii cu mai mulți prieteni, o amică a Emei a avut grijă să filmeze momentul și să îl urce ulterior și pe rețelele de socializare.

Ema Uta, show total într-un club de noapte Foto: Instagram
Ema Uta, show total într-un club de noapte Foto: Instagram

După întreaga ei „aventură” în cele mai exotice locații din lume, alături de Alex Bodi, se pare că cei doi parteneri și-au spus din nou „adio”. Ema Uta a mai trecut o dată printr-o despărțire de Bodi însă, așadar știe deja cum să gestioneze întreaga situație.

Ema Uta, show total într-un club de noapte

Convinsă că o noapte de distracție poate să îi aducă rapid zâmbetul pe buze, make-up artistul s-a aventurat într-un club de fițe, acolo unde a profitat de atmosferă pentru a dansa și a se simți bine până în zori.

Citește și: Prima imagine cu Alex Bodi și Ema Uta împreună! Milionarul o atinge lasciv pe posterior

Într-o rochie metalică cu spatele gol și o crăpătură adâncă pe picior, care i-a lăsat la vedere coapsele până aproape de șold, Ema a încins, cu siguranță, imaginația celor prezenți la petrecere.

În timpul dansului senzual, rochia dezgolea, treptat, și alte zone, iar urmăritorii acesteia s-au întrebat ulterior dacă Ema a purtat sau nu lenjerie intimă, având în vedere că în partea superioară a ales să scape complet de sutien.

Desigur, cu acest tip de rochie nici nu ai cum să porți o lenjerie intimă clasică, deoarece ar fi la vedere, lucru care ar strica întregul film al outfit-ului, însă există alte opțiuni care să înlocuiască articolul intim.

Citește și: Ema Uta şi Alex Bodi s-au despărţit. Anunţul făcut de blondă

Ema Uta și Alex Bodi și-au spus „adio”

Ema Uta şi Alex Bodi au avut o relaţie presărată cu despărțiri și împăcări, iar în prezent se pare că cei doi au decis să pornească, din nou, pe drumuri separate. Cuplul și-a reconciliat „aventura în doi” la începutul lui 2022, după o relație eșuată în trecut, partenerii bifând și mai multe vacanţe împreună.

Cu toate acestea, cei doi nu și-au asumat public acest lucru, iar Ema Uta a anunțat recent, pe una dintre rețelele de socializare, că nu se află în nicio relație în prezent.

„Pentru a mă scuti de viitoarele posibile atacuri, presupuneri, strategii din partea presei sau ale altor persoane, declar public că în acest moment nu sunt într-o relaţie cu cineva"., a scris Ema Uta, pe InstaStory.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net