Ema Uta şi Alex Bodi s-au despărţit. Anunţul făcut de blondă

Ultima actualizare:

Surpriză în showbiz! După ce au făcut paradă cu imagini superbe din Rio de Janeiro şi fix când toată lumea credea că relaţia lor e foarte serioasă, Ema Uta şi Alex Bodi şi-au spus "Adio". Cea care a făcut anunţul a fost chiar blonda, pe pagina sa de Instagram. 

Ema Uta şi Alex Bodi s-au despărţit
Ema Uta şi Alex Bodi s-au despărţit

Ema Uta şi Alex Bodi au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, care se pare că a ajuns la final. Cei doi sunt împreună de la începutul lui 2022 şi au bifat mai multe vacanţe de lux, cea mai recentă fiind în Brazilia. Lucrurile nu au mers însă, se pare, între milionar şi blondă, care a anunţat pe reţelele sociale că nu este în nicio relaţie în acest moment. 

"Pentru a mă scuti de viitoarele posibile "atacuri", presupuneri, strategii din partea prese sau ale altor persoane, declarat public că în acest moment nu sunt într-o relaţie cu cineva", a scris Ema Uta, pe InstaStory. 

Mesajul Emei Uta
Mesajul Emei Uta

De altfel, make-up artistul vedetelor şi Alex Bodi nu se mai urmăresc pe site-ul social. 

Alex Bodi se bucură de compania fiicei sale, în Mediaş

În acest timp, omul de afaceri pare a se bucura de linişte, în oraşul natal, Mediaş, alături de fiica sa, Selena. El a publicat o imagine în care apare cu cea mică, cu un zâmbet larg pe faţă. 

Alex Bodi şi fiica sa
Alex Bodi şi fiica sa

Ema Uta şi Alex Bodi, relaţie presărată cu escapade de lux

Ema Uta şi Alex Bodi s-au cunoscut la un restaurant unde cânta Loredana Groza. Omul de afaceri a fost cel care a remarcat-o pe Ema şi i-a dat imediat mesaj. 

„Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”, a povestit Ema Uta.

Blonda şi Bodi au anunţat relaţia printr-o vacanţă de lux în Bahamas, la începutul lui 2022. Au urmat câteva zile la un resort de fiţe din Maldive, iar lucrurile păreau a merge ca pe roate. Deşi la finalul lui martie, au existat suspiciuni că cei doi s-au despărţit, Ema şi Alex au plecat într-o altă vacanţă scumpă, de data asta în Rio de Janeiro, de unde au făcut paradă cu poze de cuplu şi imagini de vis, din locaţii exclusivite. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net