Ema Uta a suferit enorm din dragoste. Mesajul pe care și l-a tatuat pentru fostul iubit

Ema Uta a fost invitată în emisiunea pe care Adiță o prezintă pe canalul său de Youtube. Ema Uta, cunoscută pentru machiajele superbe pe care le realizează în calitate de make-up artist, dar și pentru relația cu afaceristul Alex Bodi, a dezvăluit detalii despre planurile sale de viitor și a vorbit cu drag despre meseria sa. 

Ema Uta este una dintre cei mai apreciați make-up artiști
Ema Uta este una dintre cei mai apreciați make-up artiști

Ema Uta a avut șansa de a întâlni nume importante din showbiz-ul internațional. Ema le-a întâlnit pe Kim Kardashian și pe Jennifer Lopez, despre care are numai cuvinte de laudă. Despre Kim susține că este o persoană caldă, autentică, iar Jennifer Lopez este un model pentru Ema și o femeie completă, din toate punctele de vedere. Ema a mărturisit și care sunt vedetele de pe plaiurile românești pe care le admiră cel mai mult.

„Printre numele enunțate se numără Antonia și Loredana. Lori pentru mine este top, este regina, am atât de multe de învățat de la ea. Noi ieșim, ne distrăm, facem glume, încep să mă obișnuiesc cu ea. Când se urcă pe scenă mi se face pielea de găină, se transformă, Când începe să cânte mi se taie respirația. Mă înțeleg bine cu toate cântărețele de la noi", a povestit Ema. 

Ema Uta a suferit din dragoste

Adiță a încercat să afle amănunte despre viața personală a Emei și a întrebat-o dacă, de-a lungul vieții, s-a confruntat și cu momente mai dificile, care au marcat-o. „Am avut o dezamăgire în dragoste, acum vreo doi ani. Am suferit, dezamăgirea a fost mult prea mare".

Pentru a încheia acel capitol din viața ei, Ema și-a făcut un tatuaj care să îi amintească de experiență și de lecția pe care a învățat-o: un dobermann care ține în gură o sabie, iar dedesubtul animalului este scris cuvântul love(dragoste). 

Ema a subliniat că nu este o fire romantică. „Nu îmi place, mi se pare cringe".

Ema Uta și Alex Bodi sunt împreună de la începutul anului 2021

Ema și Alex Bodi formează un cuplu de la începutul anului 2021. Cei doi îndrăgostiți au bifat deja două vacanțe de lux, una în Bahamas, în luna ianuarie și o alta pe o insulă privată departe de țară, în Maldive. Ema și Alex nu își mai ascund relația de privirile curioșilor și au distribuit pe conturile de Instagram imagini în care apar împreună, în calitate de cuplu. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net