Alex Bodi și Ema Uta, vacanță de vis în Rio de Janeiro. Iubita milionarului e fierbinte rău în costum de baie

Alex Bodi și Ema Uta au fugit în Rio de Janeiro, la scurt timp după ce milionarul a scăpat de controlul judiciar, așa cum a dezvăluit Click!. De acolo, cei doi au făcut paradă cu clipuri și imagini în costume de baie.

Alex Bodi și Ema Uta au plecat la Rio de Janeiro
Alex Bodi și Ema Uta au plecat la Rio de Janeiro

Alex Bodi a răsuflat ușurat, acum câteva zile, după ce magistrații au decis să renunțe la măsura controlului judiciar, iar acum probabil a decis să sărbătoarescă victoria, pentru că a plecat într-o vacanță de vis cu iubita sa, Ema Uta. Cei doi au ales o destinație superbă și însorită, Rio de Janeiro, unde s-au cazat la un hotel de lux. 

Bodi și Ema au profitat din plin de soarele arzător din Brazilie și au făcut paradă de clipurile de la piscină, iar iubita omului de afaceri a încis spiritele cu fotografii într-un costum de baie minuscul, în culori puternice. 

Evident, și Alex Bodi a publicat imagini, atât cu locația unde el și Ema Uta petrec clipe relaxante, dar și cu el la bustul gol, etalându-și pătrățelele de pe abdomen. 

Citește și Modul inedit prin care Alex Bodi a oficializat relația cu Ema Uta

Alex Bodi a scăpat de acuzațiile DIICOT: „Clientul meu nu va fi trimis în continuare în judecată”

Alex Bodi a fost cercetat de procurorii DIICOT, fiind închis o perioadă de 30 de zile, în 2020 și plasat sub control judiciar apoi. Iată că acum, omul de afaceri este liber și poate să facă ceea ce dorește. Avocata lui Bodi a declarat, pentru Click!, că au fost respinse cauzele pentru șantaj, sustragere de sub sechestru și proxenetism, iar acum nu mai există motive ca fostul soț al Biancă Drăgușanu să fie trimis în judecată. 

Clientul meu nu va fi trimis în continuare în judecată. La cerearea noastră instanța a dispus restituirea cauzei la Parchet. În lipsa unor probe noi, au fost respinse și cauzele pentru șantaj, sustragere de sub sechestru și proxenetism, iar controlul judiciar s-a revocat în totaltate.

Citește și Alex Bodi, înconjurat de VIP-uri din Africa de Sud! Milionarul a dat lovitura în afaceri

Cu alte cuvinte, n-ar mai prea exista probe pentru a fi trimis în judecată! La acest moment, procurorul nu poate da decât clasarea dosarului. Nu se poate constata vinovăția clientului meu. Alex Bodi e liber! Nu știu cât va dura dosarul întors la procuror, nu pot să estimez”, a declarat avocatul afaceristului, Mădălina Popescu, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net