Alex Bodi, petrecere de pomină cu Vali Vijelie! Cum l-a dat manelistul de gol

În următorul episod al emisiunii „Fiță cu Adiță”, de pe platforma YouTube, s-a lăsat cu un chef de zile mari, „încins” la Alex Bodi acasă. Chiar Vali Vijelie a fost cel care a întreținut atmosfera petrecerii, făcându-i și o dedicație lui Bodi, care l-a dat de gol pe acesta!

image
Alex Bodi, petrecere de pomină la el acasă, cu Vali Vijelie Foto: Captură Video

Episodul a fost deja filmat, de aceea ne permitem să vorbim la trecut, însă nu va fi publicat pe platforma anterior menționată decât vineri, 25 martie. Până atunci însă, gazda emisiunii online, Adiță, le-a oferit urmăritorilor săi un mic teaser, în care a arătat cum s-au distrat aceștia, la un pahar și la o masă pe cinste, în stil românesc.

Petrecere de pomină acasă la Alex Bodi, cu Vali Vijelie invitatul principal

Acasă la Alex Bodi a fost încins și un grătar, iar muzica de petrecere, asigurată live de Vali Vijelie, acompaniat de un instrumentist, și voia bună au fost ingredientele principale ale chefului. Vali Vijelie a început să cânte chiar și o melodie care părea că îi este dedicată afaceristului din Mediaș, odată ce aceștia s-au apucat de petrecut de-a binelea, cu paharele de alcool în mână.

Nu sunt bărbatul ideal pentru o femeie. Nici ușă de biserică nu pot să spun.”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei cântate de manelist. Și dacă ar fi să judecăm după trecutul amoros al lui Alex Bodi, am putea spune că acestea i se potrivesc mănușă!

Citește și: Amantlâc de ultimă oră! Alex Bodi, în Bahamas cu Ema Uta, fără Daria Radionova

Vali Vijelie a continuat seria dezvăluirilor, explicând că și el a făcut în tinerețea lui cam aceleași „mișcări” cu care se „laudă” și Alex Bodi. Manelistul a glumit că dacă află soția lui, nu e de bine.

Citește și: Liviu Puștiu și Vali Vijelie, în stare de șoc după incendiul din Capitală. Ce au pățit artiștii

Prietenul înseamnă, ca în momentul în care l-ai sunat, te-a ajutat. El (Alex Bodi n.r) a copiat tot ce am făcut eu în tinerețe. Dacă mă vede nevastă-mea mă omoară.”, a spus râzând Vali Vijelie, cu o sticlă de tărie în mână, semn că mărturiile sale au fost influențate și de aburii alcoolului consumat la petrecere. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
capsunari spania
63231587 403 jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf