Paparazzii Click! cu Alex Bodi: discuții aprinse la telefon, la întoarcea din Dubai. Conversația care răstoarnă totul

Ultima actualizare:

Alex Bodi a fost surprins de paparazzii Click! în aeroport, chiar la venirea în țară, după câteva zile de distracție în Dubai, Emirate. Omul de afaceri a aterizat în România nu oricum, ci în papuci Hermes, de firmă, cum îi stă bine oricărui milionar, numai că de la 30 de grade a dat de -0 grade.

Alex Bodi a venit în România din vacanța din Dubai. Sursa foto: Click!
Alex Bodi a venit în România din vacanța din Dubai. Sursa foto: Click!

Alex Bodi s-a încălzit rapid, căci în mod cert i s-a ridicat temperatura din cauza conversației aprinse pe care afaceristul a avut-o la telefon! Click! dezvăluie în exclusivitate detalii de ultimă oră despre sejurul lui Alex Bodi în Emirate, unde s-a văzut fugitiv cu Bianca Drăgușanu, ba chiar au și stat de vorbă preț de câteva minute.

Dar să revenim la fotografiile în care a fost surprins Alex Bodi, plus momentul sosirii în Capitală, unde Click! l-a surprins discutând la telefon cu o persoană cu care nu a avut o discuție tocmai amiabilă.

Paparazii Click! l-au surprins pe tânărul milionar în timp ce explica tare și răspicat că o anume persoană nu a fost în club cu el, iar în locul în care el se afla era, din întâmplare, și o anume Vica.

„Frate, nu a fost nimeni în Billionaire (n.r un club de lux din Dubai, Emirate). Ea nu a fost în Billionere, singura persoană care a fost în Billionaire a fost Vica, care stătea într-un colț pedepsită, cu niște prieteni, șase persoane la o sticlă de vodcă. Ce VIP, că nu există VIP la Vica, iar asta nu era în club, de asta a pus-o pe Vica să-i dea taguri, ca să facă diversiune că este în același club cu mine.”, este parte din conversația pe care Alex Bodi a avut-o cu o persoană necunoscută la telefon.

Alex Bodi a fost așteptat în aeroport de șoferul personal al Emei Uta, iubita oficială a afaceristului, care l-a dus în locuința personală din Tunari.

Bianca Drăgușanu se afla în Dubai, iar Vica este prietena ei cea mai bună

Click! are surse sigure și informații de ultimă oră despre persoana despre care Alex Bodi vorbea la telefon. Din dezvăluirile pe care le-am primit pe pont webclick@click.ro, femeia despre care milionarul vorbea la venirea în țară este Bianca Drăgușanu, despre care a spus că nu se afla cu el în club, deși vedeta și-a dat tag în locația respectivă, singura prezentă în incintă fiind Vica, prietena cea mai bună a divei!

Asta nu înseamnă că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu s-au întâlnit! Pentru că și Dubaiul e mic, mai ales că oamenii cu bani se învârt fix prin aceleași locații de fițe, a fost imposibil ca cei doi să nu dea nas în nas.

Foștii soți au schimbat câteva vorba, au socializat amiabil și chiar au rămas în termeni buni. Cel puțin până la momentul scrierii acestui articol! Alex Bodi este antamat într-o relație cu Ema Uta, iar Bianca Drăgușanu într-un du-te/vino cu Gabi Bădălău.

Click! a dezvăluit în exclusivitate că diva showbiz-ului românesc și cel mai dorit bărbat de pe plaiul mioritic au plecat fix în aceeași zi, fix cu același avion în Dubai, Emirate, fără ca cei doi să fi discutat despre acest aspect. De altfel, tot noi am publicat informații de senzație despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, cu reacția milionarului la pachet.

Acum, proaspăt întoarsă în țară și cu Gabi Bădălău resuscitat după evenimentele din ultima vreme, fosta prezentatoare tv s-ar putea să se împace, din nou, după aproape două luni de despărțire secretă, cu afaceristul. Vă ținem la curent cu telenovela din showbiz, dar mai ales cu trioul amoros, care s-a extins pe arii mari, fiind implicate mai multe personaje din showbiz. Despre toate astea vom avea detalii senzaționale, așa cum bine v-am obișnuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net