VIDEO Vali Vijelie a mutat manelele de la Mamaia pe plaja din Zanzibar!


    Vali Vijelie, petrecere cu manele în ZanzibarFoto: Captură Video
Vali Vijelie, petrecere cu manele în ZanzibarFoto: Captură Video

Manelistul Vali Vijelie nu se dezminte! Oriunde în lume ar merge, acesta nu se poate abține până nu dă mare petrecere cu manele. Și pentru că în România show-urile cu manele și nu numai sunt interzise, manelistul a găsit locul perfect unde să facă o cântare.

Vali Vijelie, „chef de chef” cu băștinașii

Plecat în vacanță în Zanzibar, ca mai toate vedetele noastre la început de an, Vali Vijelie a pus mâna pe microfon în mijlocul unei plaje pline de turiști și băștinași, și a început să cânte manele în românește din propriul repertoriu. În pantaloni scurți și un tricou alb, Vijelie a pus pe jar toată plaja care cânta și dansa împreună cu el pe ritmuri de manele.

Două dansatoare de culoare s-au unduit lasciv pe versurile manelistului: „Să dansăm, să ne distrăm, până soarele răsare, ne răsfățăm. Ne revenim și iar ne îmbătăm, de viață ne bucurăm. România gălăgiiiee”.Vali Vijelie se pare că duce dorul chefurilor de pomină pe care le dădea înainte de pandemie. În vară, la Mamaia, solistul a încercat sa dea un astfel de concert cu manele pe plajă fiind amendat de polițiști cu 1000 de lei.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
front 2 (captura video) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Alina jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png