VIDEO Vali Vijelie a mutat manelele de la Mamaia pe plaja din Zanzibar!

Ultima actualizare:

    Vali Vijelie, petrecere cu manele în ZanzibarFoto: Captură Video
Vali Vijelie, petrecere cu manele în ZanzibarFoto: Captură Video

Manelistul Vali Vijelie nu se dezminte! Oriunde în lume ar merge, acesta nu se poate abține până nu dă mare petrecere cu manele. Și pentru că în România show-urile cu manele și nu numai sunt interzise, manelistul a găsit locul perfect unde să facă o cântare.

Vali Vijelie, „chef de chef” cu băștinașii

Plecat în vacanță în Zanzibar, ca mai toate vedetele noastre la început de an, Vali Vijelie a pus mâna pe microfon în mijlocul unei plaje pline de turiști și băștinași, și a început să cânte manele în românește din propriul repertoriu. În pantaloni scurți și un tricou alb, Vijelie a pus pe jar toată plaja care cânta și dansa împreună cu el pe ritmuri de manele.

Două dansatoare de culoare s-au unduit lasciv pe versurile manelistului: „Să dansăm, să ne distrăm, până soarele răsare, ne răsfățăm. Ne revenim și iar ne îmbătăm, de viață ne bucurăm. România gălăgiiiee”.Vali Vijelie se pare că duce dorul chefurilor de pomină pe care le dădea înainte de pandemie. În vară, la Mamaia, solistul a încercat sa dea un astfel de concert cu manele pe plajă fiind amendat de polițiști cu 1000 de lei.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net