Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit? Indiciile care lasă de înțeles că și-au spus „adio”

Viața amoroasă a lui Alex Bodi este plină de imprevizibil. Începutul anului 2022 îl găsea alături de frumoasa Ema Uta, însă se pare că povestea lor de iubire a ajuns la final mai repede decât ne-am fi așteptat. Iată indiciile care ne dau de înțeles că îndrăgostiții au decis să pornească pe drumuri separate. 

image
Ema Uta și Alex Bodi sunt împreună de la începutul anului 2022

Alex Bodi și Ema Uta formau un cuplu de la începutul anului 2022. La începutul anului au bifat o vacanță de vis în Bahamas, apoi au petrecut câteva zile de vis în Maldive, la un resort de lux. Au fost nelipsiți de la petreceri în localurile de fițe din Capitală și nu au ezitat să se afișeze împreună nici pe conturile de Instagram.

Totul părea să meargă ca pe roate, însă un mic amănunt ne face să credem că povestea dintre ei a ajuns la final. Alex Bodi și Ema Uta nu se mai urmăresc reciproc pe Instagram, iar omul de afaceri a șters fotografia în care apărea alături de make-up artist. În plus, a decis să-și modifice setările contului de Instagram, iar postările pe care le face nu mai pot vizionate de toată lumea, ci doar de prietenii apropiați.

Informația privind despărțirea nu a fost confirmată în mod oficial de către cei doi, dar faptul că au decis să nu-și mai urmărească activitatea de pe rețelele de socializare lasă loc suspiciunilor că totul nu este tocmai roz în paradis. 

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi au făcut spectacol în club

Viața amoroasă a lui Alex Bodi este una extrem de complicată

Viața amoroasă a lui Alex Bodi nu a fost niciodată una simplă. În anul 2020, afaceristul a pus capăt mariajului cu Bianca Dăgușanu. La scurt timp după separarea de Bianca, Alex Bodi s-a afișat alături de o tânără superbă pe nume Daria Radionova. Legătura dintre el și Daria nu a fost una de durată, iar afaceristul a început o nouă relație cu modelul Justyna Gradek.

Vezi și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit

După câteva luni de iubire s-a întros în brațele Dariei Radionova, dar surpriză! La finalul anului 2021, chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, Daria l-a acuzat de infidelitate și cuplul a decis să se separe. Începutul anului 2022 îl găsea pe Alex Bodi în compania Emei Uta, cu care a plecat în două vacanțe exotice de neuitat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
talharie la Suceava
Rausor, statiunea din Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (13) JPG
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg