Liviu Puștiu și Vali Vijelie, în stare de șoc după incendiul din Capitală. Ce au pățit artiștii

Ultima actualizare:

Un incediu puternic a avut loc în București, marți, 22 martie. Flăcările au cuprins tot centrul comercial Prosper, unde multe afaceri își aveau sediul.

Liviu Puștiu
Liviu Puștiu

Marți după-amiază a izbucnit un incediu puternic în Capitală, ce a creat panică atât printre angajații complexului, cât și printre clienți și trecători.

Centrul Comercial Prosper avea magazine, saloane de înfrumusețare, iar la ultimul etaj, de acolo de unde ar fi început focul, mai multe studiouri de înregistrare.

Prin clipe de groază a trecut și Liviu Puștiu, care deținea, în centru, un studio în care ar fi investit peste 100.000 euro.

Liviu Puștiu și Vali Vijelie au scăpat ca prin urechile acului

Citește și VIDEO Tzancă Uraganul și-a făcut cadou un Ferrari de ziua lui. Imagini de la petrecerea pe opulență 

Liviu și Vali Vijelie trebuiau să fie în incinta clădirii pentru a înregistra o nouă melodie, chiar în timpul izbucnirii focului, însă aceștia au scăpat ca prin urechile acului.

"Cred că Dumnezeu mi-a salvat viata. Azi trebuia să fiu în studio, să înregistrez alături de Vali Vijelie. Aveam cel mai tare studio din România, am investit peste 100.000 de euro. Eu ieri trebuia să vin în România, dar am pierdut avionul. Cred că azi nu mai eram. Noi când intrăm în studio, ne punem căștile pe urechi și nu mai auzim nimic. Vali m-a sunat primul și mi-a zis: a luat foc acolo", a declarat acesa în cadrul unei emisiuni tv.

Mădălina Miu a intervenit în cadrul aceleiași emisiuni și a mărturisit că în clădirea mistuită de flăcări se aflau la momentul izbucnirii incendiului mai mulți artiști. 

Citește și Jean de la Craiova, în fața întrebărilor incomode ale lui Denise Rifai: “De ce v-ați abandonat copilul?”

Care este cauza incendiului

De asemenea bruneta spune că nu are o informație oficială, dar conform celor auzite, incendiul de la centrul comercial ar fi pornit de la un scurtcircuit, ce a avut loc la ultimul etaj al clădirii, acolo unde există multă aparatură. 

”Sunt foarte multe studiouri la etajul 4. Sunt foarte multe mașini de pompieri, traficul este blocat. Nu am o sursă oficială, dar am înțeles că ar fi pornit de la un scurtcircuit, ceva ce ar fi avut loc la etajul 4, unde sunt studiourile pentru că vorbim de foarte multă aparatură. Sunt vreo zece studiouri la etajul 4. Acele studiouri sunt închiriate, nu sunt oameni care să aibă probleme financiare'', a declarat Mădălina Miu.

Marți după-amiaza o bubuitură puternică s-a auzit în zona 13 septembrie din București, iar imediat flăcările au cuprins magazinul Prosper, în care se aflau zeci de angajați și clienți.

Incendiu major produs pe Calea 13 Septembrie, la complexul Prosper. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie”, au transmis pompierii.  

Centrul comercial a fost evacuat

Pompierii au anunțat că centrul a fost evacuat și că nu sunt raportate victime.

Incendiul se manifestă pe aproximativ 800 mp, la faţadă. Nu sunt raportate victime”, a mai transmis ISU Bucurşti-Ilfov.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net