Alex Bodi, înconjurat de VIP-uri din Africa de Sud! Milionarul a dat lovitura în afaceri

Ultima actualizare:

Alex Bodi apare în fotografii cu VIP-uri din Africa de Sud, unde, recent, a fost plecat pentru a începe o afacere care are legătură tot cu criptomonedele. Milionarul a avut parte de companie selectă acolo, personalități din fotbal, rugby și cricket i-au făcut șederea mai frumoasă. Click! are toate detaliile despre cum s-a desfășurat vizita pe continentul african.

Alex Bodi, afacerist și tată. Sursa foto: instagram
Alex Bodi, afacerist și tată. Sursa foto: instagram

Îmbrăcat la patru ace, așa cum bine ne-a obișnuit, cu ținute care costă chiar și cât o casă, aici ne referim la colecțiile de ceasuri pe care le are, Alex Bodi a făcut impresie bună în Africa de Sud, unde a lansat un joc ce are legătură cu sportul, ancorat tot în lumea criptomonedelor.

(Nu rata știrea asta: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit? Indiciile care lasă de înțeles că și-au spus „adio”)

Una peste alta, afaceristul a bifat o vacanță destinată afacerilor, dar care s-a dovedit și un răsfăț, pentru că s-a cazat la unul dintre cele mai bune hoteluri, 5 stele +, unde cazare nu mai spunem cât costă. De observat este că Alex Bodi a fost singur în acest sejur, semn că nu amestecă viața profesională cu cea amoroasă, astfel că Ema Uta a rămas acasă. La revenirea în București, cei doi și-au reluat întâlnirile.

În Africa de Sud, afaceristul a cunoscut oameni importanți, legende din partea locului, care s-au arătat fericiți să fie parte din acest proiect comun. Lucas Radabe, Herschelle Gibbs și Victor Metfield se numără printre VIP-urile cu care Alex Bodi s-a înteținut în acest sejur.

După vizita reușită în Africa de Sud, Alex Bodi s-a ocupat de afacerile din România, însă a avut nevoie și de câteva zile de răsfăț, așa că l-a chemat pe Vali Vijelie să-i cânte fix în vila din Tunari, unde artistul a venit cu simpaticul Adiță fără fiță, prezentatorul de la Kanal D, care face furori și glume picante cu toate vedetele de la noi. Dacă vreți să vedeți cum a decurs paranghelia din curtea afaceristului pentru intra aici.

Relație de iubire cu Ema Uta, mariaj eșuat cu Bianca Drăgușanu

Om simplu din Mediaș, dar cu mulți bani la purtător, Alex Bodi a devenit cunoscut în showbiz după mariajul cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au avut o iubire intensă, zdravănă, că s-a terminat cu scandaluri repetate, bătăi și certuri monstruoase. Au insistat să rămână împreună, în ciuda a tot ce se întâmplase, însă, până la urmă, s-au despărțit.

De vină ar fi fost chiar musculosul, care ar fi călcat strâmb de mai multe ori, lucru recunoscut chiar și de el. Cei doi au pus punct după milionarul și-a adus amanta în țară, pe Daria Radionova, pe care a făcut-o iubită oficială.

Ulterior, s-a despărțit și de aceasta, pornind un maraton de relații cu mai multe femei celebre, printre care modelul Justyna Gradek, Oana Marica, Bianca Iordache, dar și multe, multe altele ținute la dosar, cum vine vorba. În peisaj a apărut Ema Uta, vara trecută, cu care s-a tot tatonat, a început și a închis relații. A reapărut Daria Radionova, iar apoi a pățit-o și ea. A fost lăsată cu ochii în soare pentru Ema Uta, sentiment nu prea plăcut, însă de atunci, Alex Bodi a rămas cu make-up artistul și pare că relația rezistă în continuare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net