Alex Bodi și Ema Uta, despărțiți de Iulia Sălăgean. Crizele de gelozie și o ceartă zdravănă au produs ruptura

#Exclusiv Click!

Între Alex Bodi și Ema Uța totul părea frumos de la distanță. Chiar ne gândeam că, în sfârșit, după atâtea relații eșuate, milionarul și-a găsit aleasa în persoana Emei Uta. Relația lor a fost una cum numai vedetele de la Hollywood işi permit, cu vacanțe în hoteluri de lux, pe plaje tropicale, exotice și cu tot tacâmul. A apus soarele și pe strada lor, din păcate! Click a aflat dedesupturile acestei idile, care s-a terminat cu zgomot, cel puțin din partea Emei.

cub alex bodi png
Alex Bodi și Ema Ura, despărțiți de Iulia Sălăgean

Scandal, crize de gelozie! Iulia Sălăgean, motivul despărţirii

Așa cum bine v-am obișnuit, Click! vine cu detalii siropoase, dar și picante din acest trio amoros. Nu știm cum se face, dar toate femeile din viaţa lui Alex Bodi sfârșesc prin a face crize de gelozie din cauza fostei neveste, Iulia Sălăgean. 

Ex-soția afaceristului, de profesie și ea tot make-up artist, (se pare că lui Bodi chiar îi plac femeile talentate), este cea care i-ar fi produs motive de nesiguranță fatalei Ema Uta. 

Certurile pe tema Iuliei persistă de câteva săptămâni, însă cea mai recentă discuție a fost la ziua micuței Selena, fiica milionarului cu fosta nevastă.

Click! a aflat că Ema a fost foc și pară după ce Alex Bodi a apărut într-o fotografie cu Iulia Sălăgean, în timp ce amândoi o pupau pe obraji pe micuța sărbătorită. Totul a fost, desigur, la cererea fetiței, care își dorește, că orice copil, să-și vadă părinții împreună. 

image
Alex Bodi şi fiica sa, în Mediaş

După acest episod, au urmat scandalul și reproșurile, însă pictura chinezească a fost momentul în care Bodi s-a dus la Mediaș cu fiica lui, iar după ei a venit și Iulia Sălăgean.

Fericiți că sunt în locul natal, de dragul Selenei, Bodi și Iulia s-au întâlnit, au făcut poze și s-au purtat că o familie normală, chiar daca sunt despărțiți de câțiva ani, încă de pe vremea Biancai Drăgușanu.

image
Iulia a mers şi ea în oraşul natal al lui Bodi

Milionarul nu a stat mult în Mediaș, având lucruri de rezvat în altă zonă a țării, astfel că le-a lăsat pe Iulia și Selena acasă.

Apoi, să te ții, a început jihadul! Ema Uta a făcut mari crize de gelozie pentru întregul episod, iar cei doi s-au despărțit. La o zi distanță, make-up artistul a făcut publică separarea de afacerist, fără să-i enunțe numele, precizând că e singura, fără iubit. Click! a scris pe larg despre acest subiect, așa că puteți intra aici să aflați mai multe detalii despre postarea Emei.

image
După ce Iulia şi Bodi s-au întâlnit în Mediaş, au venit crizele de gelozie ale Emei

Deși oficial despărțiți, Alex Bodi a păstrat pozele blondei din Maldive, semn că nu-i poartă dușmănie, dar nici nu s-a grăbit să facă vreo mișcare în sensul oficial al separării. Și despre asta am scris aici mai multe detalii.

stanga
dreapta
alex bodi si ema uta png
alex bodi maldive insula jpeg
alex bodi si iulia
daria radionova alex bodi jpeg
bianca dragusanu si alex bodi 4 1200x675 1 jpeg
alex bodi jpeg
alex bodi nas jpeg
oana zavoranu alex bodi jpeg
bianca dragusanu alex bodi jpeg
bianca dragusanu alex bodi jpeg
alex bodi bianca dragusanu jpeg
bodi alex daria radionova jpeg
bodi alex masina jpeg
Iulia fosta soție a lui Alex Bodi 1 jpg
bianca dragusanu alex bodi jpeg
iulia salagean alex bodi jpg
alex bodi si ema uta png

IULIA SĂLĂGEAN A FOST PRIETENĂ CU BIANCA DRĂGUȘANU, CARE ERA CĂSĂTORITĂ CU ALEX BODI

Nu prea e de înțeles supărarea Emei Uta în ceea ce o privește pe Iulia Sălăgean, căci femeia există în viață afaceristului dintotdeauna. Chiar și Bianca Drăgușanu a acceptat-o în anturajul ei, ba chiar a transformat-o în bună prietenă. Bine, asta până s-au certat la cuțite. 

Așa cum vă spuneam, Iulia venea în casa lui Alex non-stop, era martoră a iubirii fostului soț cu diva showbiz-ului, chiar dacă vedeta a fost cea care le-a rupt legăturile, în prima faza, după care și căsnicia.

Iulia a trecut peste toate de dragul fetiței sale, Selena, pe care o are Alex Bodi. Cei doi au o conexiune profundă, ce-i drept, pentru că se cunosc de când nu stăteau prea bine cu banii și aveau locuri de muncă plătite extrem de puțin, dacă ar fi să comparăm cu stilul de viață de acum. 

ALEX BODI, ANCHETAT ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM ȘI TRAFIC DE DROGURI

Ultimii doi ani n-au fost tocmai ușori pentru afacerist, asta pentru că a fost reținut, de două ori, 30 de zile, după care a petrecut 5 luni în arest la domiciliu și mai bine de un an sub control judiciar.

Chemată să depună mărturie, Iulia Sălăgean a recunoscut că a practicat prostituția în Germania pentru soțul ei, nefiind obligată de acesta.

Până la urma, Alex Bodi s-a dovedit a fi nevinovat și a scapăt basma curată, după ce mai multe persoane l-au asociat cu interlopi din anturajul său, aducandu-i acuzații grave.

Ce-i drept, Alex Bodi cunoaște oameni din diferite medii sociale și n-ar fi exclus ca printre persoanele cu care vorbește să existe și interlopi cunoscuți. Paparazzii l-au surprins de nenumărate ori în compania mai multor personaje cunoscute în acest sens.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg