Alex Bodi, gest uimitor față de Ema Uta, după ce blonda s-a despărțit de el

Ultima actualizare:

O relație extrem de discutată în lumea mondenă a ajuns la final. Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit. Un gest al omului de afaceri a dat pe spate fanii din mediul online, după ce make-up artistul a declarat public că e singură.

Alex Bodi și Ema au format un cuplu de aproape un an
Alex Bodi și Ema au format un cuplu de aproape un an

O surpriză de proporții a uimit opinia publică! Relația de iubire dintre Alex Bodi și Ema Uta, ce se afla oarecum la început, căci debutase anul trecut, în 2021, s-a încheiat. Blonda a anunțat pe rețelele sociale despărțirea, iar fanii au rămas muți de uimire. Despre acest subiect, Click! a scris aici.

Pe cealaltă parte, însă, omul de afaceri a făcut, tot pe rețelele sociale, un gest ce a surprins, de asemenea, fanii. Alex Bodi a păstrat, pe contul său, imagini fosta iubită. Oare se așteaptă la o împăcare?

Alex Bodi caută să se împace cu Ema Uta?

După o relație de vis, în care au ținut-o numai în vacanțe de lux în destinații exotice, petreceri exclusiviste și planuri de viitor, frumoasa și mult discutata relație dintre Ema și Alex a ajuns la final.

Totul părea să meargă perfect, până într-o zi când Ema Uta surprindea opinia publică cu o postare făcută pe Instagram.

Cuplul era extem de apreciat de internauți și avea mii de like-uri și zeci de comentarii la pozele în care apăreau împreună. Se pare, însă, că lucrurile nu au mers bine între aceștia, astfel că s-a decis încheierea relației.

Pentru a mă scuti de viitoarele posibile "atacuri", presupuneri, strategii din partea prese sau ale altor persoane, declarat public că în acest moment nu sunt într-o relaţie cu cineva", a scris Ema Uta, recent, pe InstaStory.   

Citește și Ce aroganță au făcut Bianca Drăgușanu și iubitul. Și-au “negociat” împăcarea în stil mare

Cum s-au cunoscut Ema Uta și Alex Bodi

Foștii îndrăgostiți s-au cunoscut într-un local, anul trecut, unde nu cânta nimeni alta decât Loredana Groza. Bărbatul a remarcat-o pe Ema și a decis să o abordeze. Schimb lung de priviri a urmat între aceștia, semn că ambii își doreau ceva mai mult. Ema Uta recunoștea, atunci, că Alex Bodi este un bărbat pe placul ei.

Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”, a povestit Ema Uta.  

Alex Bodi și Ema Uta, oameni de afaceri

Alex Bodi este un controversat om de afaceri, despre care se știe că ar fi persoana de încredere a unui afacerist croat ce are mine de aur în Africa.

Sediul firmei se află în Germania, firma înființând prima companie de cripto-bancă licențiată în lume. Înainte de a strânge o avere colosală din vânzări, acesta a pornit de jos și a avut mai multe afaceri în străinătate.

Ema Uta este, de asemenea, femeie de afaceri și este cunoscută sub denumirea de ''regina transformărilor''. Este pasionată de make-up, iar prin mâinile sale au trecut cele mai cunoscute vedete din România, cum ar fi: Delia, Antonia, Loredana Groza, Alina Eremia și multe altele.

Citește și Ce aroganță au făcut Bianca Drăgușanu și iubitul. Și-au “negociat” împăcarea în stil mare

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net