Alex Bodi este liber! Milionarul a scăpat de măsura controlului judiciar! Ce spune avocata lui Alex Bodi?

Ultima actualizare:

Sursele Click! au aflat în exclusivitate că Alex Bodi a scăpat de măsura controlului judiciar, putând de acum în colo să își trăiască viața precum un om liber, în adevăratul sens al cuvântului. Am obținut și prima declarație din partea unui apropiat de-al afaceristului din Mediaș, care cel mai probabil va celebra cât de curând victoria.

Alex Bodi a scăpat de măsura controlului judiciar Foto: Arhivă personală
Alex Bodi a scăpat de măsura controlului judiciar Foto: Arhivă personală

Alex Bodi, fostul partener al Biancăi Drăgușanu, a fost cercetat de procurorii DIICOT, fiind acuzat, de-a lungul timpului, de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Acesta a fost și arestat și închis pentru o perioadă scurtă, fiind pus ulterior sub control judiciar, însă iată că în prezent afaceristul a scăpat și de această ultimă măsură.

Se pare că problemele lui cu legea au avut în cele din urmă o rezolvare, o sursă din cercul de apropiați al afaceristului dezvăluindu-ne că de acum, Bodi este liber în adevăratul sens al cuvântului.

Alex Bodi a scăpat de măsura controlului judiciar

Potrivit persoanei citate, acesta își va celebra victoria alături de familie și de fetițele sale. După ce a scăpat de controlul judiciar în care fusese plasat în urma acuzațiilor ce i-au fost aduse, se pare că Alex Bodi se gândește să revină în forță și în domeniul afacerilor, însă în străinătate, nu în țară.

Alex e foarte fericit, pentru că el chiar e nevinovat. Tot timpul ne zice că timpul și Dumnezeu le vor dovedi pe toate. Pentru el urmează niște placări cu afacerile, România nu mai e o prioritate așa mare. Va sărbători cu familia, cu fetele lui.”, au declarat surse apropiate lui Alex Bodi, în exclusivitate pentru Click!.

Alex Bodi are două fiice, din două relații diferite. Alături de fosta soție, Raluca, afaceristul o are pe Chaqueline Alexia, în timp ce din relația lui cu o fostă partneră, Iulia Sălăgean, a apărut pe lume micuța Selena. Bodi publică adesea imagini pe rețelele de socliazare, în compania fetițelor lui.

Ce a declarat avocata lui Alex Bodi: „Este liber!”

Contactată de Click!, avocata lui Alex Bodi, Mădălina Popescu, a oferit primele declarații după decizia procurorilor.

Clientul meu nu va fi trimis în continuare în judecată. La cerearea noastră instanța a dispus restituirea cauzei la Parchet. În lipsa unor probe noi, au fost respinse și cauzele pentru șantaj, sustragere de sub sechestru și proxenetism, iar controlul judiciar s-a revocat în totaltate.

Cu alte cuvinte, n-ar mai prea exista probe pentru a fi trimis în judecată! La acest moment, procurorul nu poate da decât clasarea dosarului. Nu se poate constata vinovăția clientului meu. Alex Bodi e liber! Nu știu cât va dura dosarul întors la procuror, nu pot să estimez”, a declarat avocatul afaceristului, Mădălina Popescu, pentru Click!

Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane

Alex Bodi a fost arestat preventiv în urmă cu doi ani, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, într-un dosar în care a fost acuzat de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism şi şantaj. Ulterior, magistraţii i-au prelungit arestul preventiv cu încă 29 de zile, însă Bodi a contestat măsura. Alex Bodi a fost denunţat de o fostă parteneră, care a mărturisit că în perioada 2014 - 2016 a fost obligată de acesta să practice prostituţia în mai multe cluburi din Germania. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net