Imagini interzise cardiacilor cu Bianca Drăgușanu și Ema Uta! Cine merită titlul de „regina costumelor de plajă”?

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Ema Uta nu ratează nicio ocazie de a atrage atenția asupra lor cu fotografii care pun bărbații pe jar! Celebrele vedete surprind, din nou, cu trupurile lor bine sculptate. Cine merită titlul de „regina costumelor de plajă”? Regretă Alex Bodi despărțirea de Bianca sau e fericit cu Ema? Răspundeți voi!

Bianca Drăgușanu și Ema Uta
Bianca Drăgușanu și Ema Uta

Imagini interzise cardiacilor cu Bianca Drăgușanu și Ema Uta!

Fosta parteneră de viață a omului de afaceri Alex Bodi se mândrește cu formele ei apetisante și asta nu e un secret. Recent, vedeta a publicat pe Instagram niște imagini care nu pot trece neobservate. 

Ups: Bianca Drăgușanu „a spart” 18.000€ pe o vacanță în Turcia! A închiriat o mega-vilă și am aflat cine o însoțește!

Bianca Drăgușanu a avut o relație captivantă cu Alex Bodi
Bianca Drăgușanu a avut o relație captivantă cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu profită de vremea aproape la fel de fierbinte ca și ea, pentru a face senzație și a-și afișa stilul de viață opulent! Fosta concubină a lui Alex Bodi s-a pozat într-un costum de baie minuscul din două piese, alb, sclipitor.

Auci: Scandalurile din showbiz. Imagini cu Bianca Drăgușanu snopită în bătaie. Cum o înjura Bădălău pe Andreea Mantea

Accesoriile extravagante nu lipsesc nici ele. Așa că focoasa vedetă și-a asortat bijuteriile cu diamante cu sutienul sclipitor care îi evidențiază bustul generos.

Bianca Drăgușanu, femeie de afaceri, prezentatoare TV, dar mai ales etalon de frumusețe și sex appeal, este în atenția tabloidelor de mulți ani pentru frumusețea și trupul său bine sculptat.

Iată și: Fiica Biancăi Drăgușanu, adorabilă ca o păpușă, în rochița dăruită de mama sa

Drama nu a fost de fel absentă în viață Biancăi din pricina relațiilor sale cu mai multe personaje cunoscute publicului larg.

Cel mai recent exemplu fiind Alex Bodi, om de afaceri originar din Mediaș, relație care s-a terminat în a doua jumătate a anului 2020. Între timp, s-a cuplat cu Gabi Bădălău, cu care are o relație de iubire similară cu cea trăită cu afaceristul.

Wow: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ceartă monstru! Blondina ia o soluție radicală

Ema Uta arată ca o amazoană!

cub alex bodi și ema uta png

Nici Ema Uta nu se lasă mai prejos! Focoasa blondină și-a ținut fanii la curent cu parcursul călătoriilor sale prin locații exotice, cea mai nouă fiind Bali, acolo unde vedeta a postat fotografii incendiare!

Citește și: Khloe Kardashian a renunțat la implanturi, chiar și fesiere! Ema Uta, în culmea fericirii: era siliconului, pe ducă

Purtând un costum de baie portocaliu, Ema a afișat o siluetă exemplară și forme apetisant. Se poate spune cu lejeritate că mulți bărbați au avut un nod în gât după ce au privit imaginile!

Bustul provocator al frumoasei blondine a fost și este foarte apreciat de admiratorii săi în mediul online, însă cea mai mare încântare îi revine, cu siguranță, lui Alex Bodi! 

Mai vezi și: Cum a fugit Ema Uta val vârtej din State pentru Alex Bodi! Fix așa a tradus-o

Ema este make-up artist profesionist, recomandată de un număr remarcabil de vedete ale României pentru calitatea serviciilor sale și transformările aproape incredibile pe care le poate produce cu ustensilele de machiaj.

Cu toate acestea, Ema este apreciată și pentru corpul său parcă desprins din fanteziile bărbaților și aparițiile incendiare pe care nu le evită de fel. Dimpotrivă! 

Focoasa blondină și controversatul Alex Bodi formează un cuplu din toamna anului 2021, iar tabloidele au fost cu ochii pe ei pentru a menține la curent ochii curioși. 

Oare care dintre cele două apariții a fost mai incendiară? Această întrebare rămâne la latitudinea admiratorilor. Stabiliți voi cine este „regina costumelor de baie din România”?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net